Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin Yeni Lideri Royal Bandits Oldu!

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nin 5'nci haftası tamamlandı.

Ülkemizin ilk ve tek profesyonel espor ligi olan Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi’nde de sürükleyici bir atmosfer yaratıyor.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin Yeni Lideri Royal Bandits Oldu 2

Birbirinden ünlü takımların yer aldığı Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi kıran kırana geçen mücadelelere de ev sahipliği yapıyor. Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde 5’nci haftayı geride bıraktık artık. Her hafta olduğu gibi oyuncular yine birbirlerine ecel terleri döktürdü ve izleyicilerinde heyecanlanmasına sebep oldular. 5’nci haftada geçtiğimiz haftalarda yükselişe geçen Royal Bandits, bu hafta “Süper Hafta” olması sebebiyle oynanan dört maçın dördünü de kazanarak liderliğe adını yazdırmayı başardı.

12 galibiyetle ligin zirvesine yerleşen Royal Bandits, geçtiğimiz hafta oldukça güzel bir performans ortaya koymuştu. Yeni puan tablosunda Bahçeşehir SuperMassive ve HWA GAMING ekipleri puan tablosunda ikinci ve üçüncü sırayı oluşturdular. Ayrıca Bahçeşehir SuperMassive’in geçtiğimiz haftanın lideri olduğunu da belirtelim.

İlginç skorların alındığı 5’nci hafta da Dark Passage ligde olduğunun sinyallerini verirken, Bursaspor Esports yedi galibiyetle orta sıralardaki mücadelesine devam ediyor. BeykentUni YouthCREW ve Doğuş Üniversitesi Aurora 6 şar puanla ligde yer alırken, 1907 Fenerbahçe Espor ise bekleneni yine veremedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.