Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde Rekabet Kızışıyor!

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi nefesleri kesiyor.

Ülkemizin tek profesyonel espor ligi olan Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 6’ncı haftayı geride bırakırken heyecan da en üst seviyeye çıkıyor.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde Rekabet Kızışıyor 2

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi’nde 6’ncı hafta artık geride kaldı. Heyecanlı ve rekabetli maçların yapıldığı hafta da takımlar adeta birbirlerini devirebilmek için ecel terleri döktü. Zorlu mücadelelerin ardından 6’ncı haftanın sonunda Royal Bandits ekibi liderliğini ilan etti. Sık sık gündeme gelen başarılı takım Bahçeşehir SuperMassive ise ikincilik koltuğuna yerleşirken yapılan mücadeleler de takdire şayan görüldü.

Rekabetin hat safaya çıktığı haftada lige damga vuran takımlar ligin alt sıralarında bulunan takımlar oldu. Alt sıralardaki mücadeleler daha eğlenceli ve aksiyon dolu olurken Dark Passage takımı da adeta oyuncuların nefesini kesti. Dark Passage rakipleri karşısında üçte üç yaparken puan tablosunda da yerini üst sıraya taşımayı başardı. Yapılan maçlar sonrasında Bursaspor Esport sekiz galibiyete ulaştı. Buna ek olarak 1907 Fenerbahçe Espor 10 galibiyetle lig 3’üncülüğünü HWA Gaming ile paylaştı.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi iki hafta sonra tamamlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.