Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde Nefes Kesici Liderlik Mücadelesi!

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nin dördüncü haftası tamamlandı.

Türkiye’nin ilk ve tek profesyonel espor ligi olan Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde tüm heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde Nefes Kesici Liderlik Mücadelesi 2

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin dördüncü haftasını artık geride bıraktık. Her hafta olduğu gibi geçtiğimiz haftada liderlik için takımlar nefes kesici mücadelelere imza attılar. 14 Temmuz Cuma günü oynanan HWA GAMING – Royal Bandits mücadelesi ile dördüncü hafta başladı. Bahçeşehir SuperMassive ile HWA GAMING ekiplerinin liderlik koltuğunu paylaştığı haftada istekliliği ve inatçılığı ile zirvenin en yakın takipçisi Royal Bandits oldu. Rift Rivals’da nefes kesici maçlara imza atan Royal Bandits, haftayı iki zaferle üçüncü olarak tamamladı.

Sürpriz sonuçların kazanıldığı hafta da BeykentUni YouthCREW dikkatleri çekti. İlk üç haftada iki galibiyet alan BeykentUni YouthCREW, dördüncü hafta da üçte üç yaparak bir sürprize imza attı. 1907 Fenerbahçe, Bursaspor Esports ve Doğuş Üniversitesi Aurora takımları istikrarsız ilerleyişlerine devam ederken, Dark Passage aldığı yenilgiler sonrasında mağlubiyet serisini 5 maça çıkarmış oldu. Takım ligin sonunda kendine yer bulabildi.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin tüm karşılaşmaları Twitch üzerinden oyunculara sunuluyor. 5. hafta 20 Temmuz Cuma günü başlayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.