Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligin’de Gerçekleşen Transferler

League of Legends Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi transfer haberlerini sizler için derledik.

Riot Games Türkiye‘nin düzenlemiş olduğu League of Legends Türkiye ligi olan Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligin’de transfer sezonu açıldı. League of Legends sahnesinde uzun süredir bulunan oyuncular ile birlikte, bu sahneye yeni katılmış oyuncular’da bulunuyor.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Liginde Gerçekleşen Transferler

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Liginde transfer sezonunun açılması ile birlikte takımlar kadrolarını güçlendirmek ve şampiyon olabilmek için vadi’de ki mücadelenin ardından şimdi’de transfer döneminde birbirleriyle yarışmaya başladılar.

Daha önce Beşiktaş, Galatasaray Esport gibi takımlarda oynamış olan destek oyuncusu Berk “Farfetch” Badur, Fenerbahçe’nin destek oyuncusu olan Wendelbo‘nun ayrılmasından sonra takımın yeni destek oyuncusu oldu. Farfetch’in uzun zamandır birlikte iyi bir ikili oldukları ve bu sahne’nin veteranlarından biri olan Anıl “Holyphoenix” Işık ise Royal Youth takımından ayrılarak, Fenerbahçe’nin saldırı gücü taşıyıcısı olarak kadroya katıldı.

Bahadır “Japone” Çolak, 2016 yılında SuperMassive’ın alt takımı olan SuperMassive TNG ile başladığı espor serüveninde Royal Youth takımından ayrılarak eski takımı Papara SuperMassive kadrosuna geri döndü. Zeitnot ile nasıl bir ikili olacakları oldukça merak konusu olan bu iki kişi bakalım lig’de nasıl performans sergileyecekler.

Riot kontrat veri tabanına göre, Dark Passage 3 yeni isimle anlaştı. Veri tabanına eklenen isimler: Orta Koridor Pulse, Nişancı Morgen ve destek rolünde cJ, Dark Passage tarafından gerçekleştirilen transferler. Pulse daha önce GALAKTICOS’un akademi takımında, Morgen ise Aurora takımının akademi takımında yer almıştı.

Bir diğer transfer haberi ise Royal Youth‘dan. Destek oyuncuları Dellal ve SIKINTI321, Royal Youth takımına transfer olurken, nişancı Boncuk’un kontratı da kısa bir süre içerisinde veri tabanına eklenecek.

Geçtiğimiz hafta yaşanan bir takım sıkıntılardan sonra Dumbledoge Papara SuperMassive takımdan ayrılmış ve profesyonel oyunculuğu bırakacağını açıklamıştı. Dumbledoge’un yokluğunda, Ocak ayında akademi takımına katılmış olan Emre “Fastlegged” Fraser yer almış ve takımının galibiyet aldığı 2 maçta’da forma giymişti. Japone’nin takıma katılması ile birlikte Fastlegged tekrar akademi takımına geri alındı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.