Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde Galatasaray Espor Fırtınası Esiyor!

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nin ikinci haftası tamamlandı.

Birbirinden zorlu maçlara ev sahipliği yapan Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde yine ezberler bozulmaya devam ediliyor.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Liginde Galatasaray Espor Fırtınası Esiyor 2

Birbirinden yetenekli oyuncuların ve farklı takımların yer aldığı Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde yine nefes kesici maçlar yapılmaya devam ediliyor. Sürprizlerle dolu bir haftanın geride kaldığı ligde yeni katılan takımlar arasında yer alan Galatasaray Espor ikinci haftayı da kayıpsız bir şekilde tamamlamayı başardı. Haftanın derbisi geçtiğimiz haftayı mağlubiyetsiz kapatan Beşiktaş ve Galatasaray Espor arasında yapıldı. Zorlu maç sonrasında Galatasaray Espor maçın galibi oldu. Ayrıca HWA Gaming karşısında da üstünlüğünü korumayı başaran sarı kırmızılı ekip, galibiyet serisini 4 maça çıkarttı.

Ligin tecrübeli takımlarından birisi olan Bahçeşehir SuperMassive bu hafta ilk yenilgisini alarak oyuncuları şaşırttı. Kış mevsimini inişli çıkışlı sürdüren 1907 Fenerbahçe Espor, Doğuş Üni Aurora, Dark Passage ve Beşiktaş ligin orta sıralarında yer alıyor.

Ligde yer alan HWA Gaming ve Galakticos birer puan ile ligin 8’nci sırasında yer alıyor. Ligde dört maça çıkan ve dört yenilgi alan Bursaspor Esports ise son sıranın sahibi oldu.

Ligin ilk haftasından itibaren 4.000’den fazla espor tutkunu Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi maçlarını yerinde izledi. Ligin 3’ncü haftası 2-3 Şubat tarihlerinde oynanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.