Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Yeni Sponsorluklar Aldı

Riot Games yapmış olduğu yeni sezon sponsorluk anlaşmaları ile Türkiye'de e-sporu güçlendirmeye devam ediyor.

Riot Games Türkiye’nin düzenleyicisi olduğu, Türkiye’nin ilk ve en büyük profesyonel e-spor ligi olan Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi‘yle birlikte ülkemizdeki e-spor ekosistemi her geçen sene daha da gelişmeye devam ediyor. Lig için yeni sponsorluk anlaşmaları yapan Riot Games, Türkiye esporunu güçlendirmeye devam ediyor.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Yeni Sponsorluklar Aldı 2

Türkiye’de e-spor’un gelişmesi adına Riot Games, global ve yerel markalarla yaptığı iş birlikleri ile gücüne güç katmaya devam ediyor. Vodafone FreeZone, Coca Cola, DeFacto, Maximum ve Mediamarkt gibi dev markalarla anlaşan Riot Games, e-spor heyecanının yaşandığı en önemli adres olan Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi, hızla büyümeye devam ediyor.

Sponsor markalardan The Coca-Cola Company, Türkiye, Orta Asya ve Kafkaslar pazarlama direktörü Elif Kaypak ” Önümüzdeki dönemde de bu alandaki yatırımlarımızı artırarak devam ediyoruz. 2020 senesinde Coca-Cola, League of Legends ve LoLespor’un ana partneri olacak. Coca-Cola ürünlerimiz ile her zaman oyuncuların destekçisi olmak ana amacımız. Kısa vadede yeni promosyonlar ve Riot Games Espor Sahnesi’nde ürün tadımlarımız & ürün yerleştirme aktivitelerimiz ile e-sporun destekçisi olmaya devam edeceğiz. Uzun vadede ise amacımız oyuncular ile iletişimimizi en üst seviyede tutarak onların ve oyun dünyasının önemli bir parçası olmak.” dedi.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Yeni Sponsorluklar Aldı 5

2020 sezonu için sponsorluk anlaşmalarının ülkemiz ve e-spor adına önemli bir adım olduğunu vurgulayan Riot Games Türkiye E-spor ve İş Geliştirme Direktörü Ali Müslümanoğlu “2012 yılından beri gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerle Türkiye’de espora en fazla yatırım yapan şirket olarak, hayata geçirdiğimiz iş birliklerinde en önemli önceliğimizi her zaman oyuncularımız olarak belirliyor ve tüm topluluğumuz için değer yaratmayı umuyoruz” dedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.