Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali’nde Şampiyonun Adı Royal Youth Oldu!

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nde kupanın sahibi Royal Youth oldu.

Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi’nde 2019 Yaz Mevsimi’nde rekabet dolu maçlar yapıldı ve nihayet en iyi takım belli oldu. Espor tutkunlarının büyük bir heyecanla takip ettiği maçlarda şampiyonun adı Royal Youth oldu.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali’nde Şampiyonun Adı Royal Youth Oldu 2

Bu yıl Riot Games Espor sahnesi ilk kez ev sahipliği yaptığı final maçında oldukça heyecanlı anlar yaşandı. Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi’nde tüm sezon boyunca inanılmaz bi performans gösteren Royal Youth kupaya uzanarak büyük bir başarıya imza atmış oldu. Rakibi ile kıran kırana bir mücadele gerçekleştiren Royal Youth 3-2’lik skor ile kupanın sahibi oldu.

Heyecanın ve tansiyonun bir an olsun düşmediği final maçında TBF tarihinde ilk kez final serisi de 5 maça kadan uzamış oldu. Riot Games Türkiye tarafından 7’nci kez düzenlenen Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi’nde büyük final birbirinden yıldız oyunculara da ev sahipliği yaptı.

Bahçeşehir SuperMassive ile Royal Youth isimli iki güçlü takımın yer aldığı final maçında mücadele oldukça zorlu geçti. Royal Youth rakibi karşısında avantajlı skorlar elde ederek kupanın sahibi olan takım oldu.

Final maçında Riot Games Espor sahnesi 1000’den fazla espor tutkununu ağırlarken sahne yanında kurulan festival alanı da 2000’den fazla ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Riot Games Ülke Müdürü Onur Tamer, “Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali’nin 7. yılında, bir kez daha espor tutkunlarıyla bir araya geldik. Öncelikle bu özel günde bizi yalnız bırakmayarak Sahne’yi hıncahınç dolduran ve bu heyecanlı karşılaşmayı farklı mecralardan takip eden tüm izleyicilerimize, takımlarımıza ve sponsorlarımıza teşekkürü borç bilirim. Bu önemli organizasyona bu sene kendi evimizde, Avrupa’nın en büyüğü olan Riot Games Espor Sahnesi’nde ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çok keyifli bir mücadeleye tanıklık ettiğimiz final gününde, iki başarılı takımımız sezon boyunca verdikleri büyük mücadelenin karşılığını bu büyük espor coşkusuna ortak olarak aldılar ve bizlere çok özel bir espor şöleni yaşattılar. Bu güzel espor gününde verdiği mücadele ile sezonun en büyük kupasını kaldıran Royal Youth’u ve buraya kadar gelme başarısını gösteren Bahçeşehir SuperMassive ekibini içtenlikle tebrik ediyorum.

Hayata geçirilen yatırımlarla Türkiye’de esporun önemli bir atılım içinde olduğunu vurgulayan Tamer, konuşmasına şu sözlerle devam etti;

“Espor için Türkiye’de adeta yeni bir devrin fitilini ateşledik. Gerek sürdürülebilirliği yakalamak için ligimizde uyguladığımız yapısal değişiklikler gerekse Ocak ayında hayata geçirdiğimiz ve ülkemizde ilk olan Riot Games Espor Sahnesi yatırımıyla beraber espor ülkemizdeki potansiyelini gösterme şansını daha da fazla yakaladı. Hayata geçirdiğimiz uygulamalarla, profesyonel oyunculardan markalara kadar tüm taraflara faydalı olmak için çalışıyoruz. Riot Games Türkiye olarak ülkemizde esporun nesiller boyun devam edecek bir spor haline dönüşmesi için yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.”

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.