Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Vivo X30 ve Vivo X30 Pro Tanıtıldı

Vivo'nun yeni akıllı telefonları Vivo X30 ve Vivo X30 Pro tanıtıldı.

Oppo çatısı altında çalışmalarına devam eden Vivo’nun uzun zamandır beklenen 60x dijital yakınlaştırma özelliğine sahip akıllı telefonları Vivo X30 ve Vivo X30 Pro tanıtıldı. İşte Vivo X30 ve Vivo X30 Pro’nun özellikleri. 

vivo x30 ve vivo x30 pro tanitildi 2

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo’nun bir süredir üzerinde çalıştığı Vivo X30 ve Vivo X30 Pro modellerinin tanımını Çin’de düzenlenen bir etkinlikte gerçekleşti. Gelişmiş kamera özellikleriyle dikkat çeken modellerde Samsung Exynos 980 5G işlemcisi dikkat çekiyor.

Vivo X30 Ailesi Özellikleri

Ön ve arka tasarımında cam panelin yanında alüminyum çerçeveye sahip olan Vivo’nın yeni akıllı telefonları ayrıca ele rahat oturan bir tasarıma sahip. Arkasında dörtlü kamera sistemine sahip olan modellerin üç kamera alt alta konumlandırılmışken dördüncü kamera biraz daha farklı bir yere konumlandırılmış. 

Delikli bir ön kamera tasarımına sahip olacak olan Vivo modelleri, 6.44 inç büyüklüğünde Full HD+ Super AMOLED ekran ile birlikte geliyor. Telefonların bu ekranının en boy oranı 20 : 9 olacakken ekranların çözünürlüğü ise 1080 x 2400 piksel olacak. Ekrana gömülü parmak izi sensörü ile birlikte gelecek olan telefonların kilidi 0.29 saniyede açılacak. 

Kamera tarafında 64 megapiksel çözünürlüğünde ana kameraya ek olarak32 megapiksel çözünürlüğünde Samsung GD 1 portre kamerası, 2X optik yakınlaştırma, 5x hibrit yakınlaştırma ve 60x dijital yakınlaştıma imkanı sunan 13 megapiksel çözünürlüğünde super telefon lens ile birlikte gelecek. 8 megapiksel çözünürlüğünde geniş açı kamera sensörüne sahip olacak olan Vivo’nun bu kameraları 2.5 cm’ye kadar makro çekim yapabiliyor. 

Vivo’nun yeni akıllı telefonları ayrıca 33W hızlı şarj destekli 4.250 mAh kapasiteli bir batarya sahip. Ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı bilinmeyen Vivo’nun yeni modellerinin fiyatlarının 3.000 TL ile 3.600 TL arasında olması bekleniyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.