Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Vietnam da Artık League of Legends Liginde

Vietnam da artık doğrudan uluslararası LoL turnuvalarına katılacak.

Riot Games yaptığı duyuruyla Vietnam’ın da artık profesyonel League of Legends ligine terfi ettiğini ve bağımsız olarak turnuvalarda yer alacağını açıkladı. Vietnam da artık otomatik olarak MSI ya da Dünya Şampiyonası gibi küresel çapta yapılan turnuvalarda ön elemeye katılabilecek.

Vietnam artik league of legends liginde 1

Vietnam kaldı ki kendi bölgesindeki liglerde en kuvvetlilerden birisiydi ve Güneydoğu Asya Ligi’ndeki son dört mevsimde de şampiyon olmuştu. Aynı zamanda geçtiğimiz yıl düzenlenen turnuvalarda da bölge ülkelerine göre çok daha başarılı bir performans sergilemişlerdi. Bu da Vietnam’ın artık yeterli olgunluğa eriştiğini ve bağımsız olarak League of Legends profesyonel ligine katılabileceğini gösteriyordu.

Daha önce Güneydoğu Asya bölgesinde mücadele eden Vietnam ligi, uluslararası turnuvalara katılabilmek için rakipleriyle karşı karşıya geliyordu ve bunlar da Filipinler, Malezya, Singapur, Endonezya ve Tayland olarak karşımıza çıkıyor. Vietnam artık bu bölgelerden bağımsız olarak, ülke çapında turnuvalara girebilecek. Diğer Güneydoğu Asya ülkeleri ve ligleri ise kendi aralarındaki mücadeleye devam edecek, birinci olan ülke yine uluslararası etkinliklere katılacak.

Kısacası bundan sonra Vietnam da League of Legends turnuvalarına doğrudan katılabilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.