Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

VFŞL Kış Mevsimi Sezonun’da 2. Haftanın Maç Sonuçları

VŞFL Kış Sezonu 2. hafta maç sonuçlarını sizler için derledik.

Riot Games Türkiye‘nin düzenlediği VFŞL Maçları hız kesmeden oynanan maçlar ile devam ediyor. Önce hafta içi oynanan akademi maçları sonrası hafta sonu as takımların karşılaşmaları yapıldı. Yapılan maçların ardından puan durumu aşağıdaki gibidir.

VFŞL Kış Mevsimi Sezonunda 2. Haftanın Maç Sonuçları

Haftanın açılış maçı geçtiğimiz Türkiye Büyük Finali şampiyonu olan Royal Youth ve Team Aurora arasında oynandı maçın kazananı Team Aurora oldu. Almış olduğu galibiyet ile Team Auroa ligde 5. sırada yer alırken, Royal Youth ise 2 galibiyet 2 mağbuliyet ile ligde 3. sırada yer alıyor.

Bir diğer maç ise geçtiğimiz Türkiye Büyük Finali finalisti olan SuperMassive ve Beşiktaş arasında oynanan maçın galibi Beşiktaş oldu. Bu maçın ardından Papara SuperMassive 1 galibiyet 3 mağlubiyet ile ligdeki takımlar arasında 8. sırada yer alırken Beşiktaş ise almış olduğu galibiyet ile ligde 4. sırada yer alıyor.

Cumartesi gününün son maçı ise İstanbul Wildcats ve 5 Ronin takımları arasında oynandı. Beklentilerin üstünde bir performans sergiliyerek rakibini yenen 5 Ronin ekibi 1 galibiyet 3 mağlubiyet ile ligde 7. sırada yer alırken, İstanbul Wildcats ile almış olduğu bu mağlubiyet ile ligde 6. sırayı aldı.

Dün oynanan diğer maç sonuçları aşağıdaki gibidir.

9 Şubat VFŞL maç sonuçları:

  • 5 Ronin 0 – 1 Royal Youth
  • 1907 Fenerbahçe Espor 1 – 0 Papara SuperMassive
  • Beşiktaş 1 – 0 Team Aurora
  • GALAKTICOS 0 – 1 İstanbul Wildcats

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.