Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

VFŞL Kış Mevsim Finali Takımları Belli Oldu

VFŞL Kış Finalinde finalin adı belli oldu.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Kış Mevsim Finali’nin adı belli oldu. Dün finale çıkan ilk takım 1907 Fenerbahçe’nin rakibi fastPay Wildcats oldu.

vfsl kis mevsim finali takimlari belli oldu 2

İstanbul Wildcats sponsorluk anlaşması nedeniyle ismini fastPay Wildcats olarak güncellemişti. Daha öncesinde HWA Gaming olarak tanıdığımız İstanbul Wildcats yarı finalde ezeli rakibi Dark Passage ile karşılaştı. Dark Passage arasındaki mücadeleleri artık LoL Clásico havasında geçen bu ikilinin mücadelesi bu yılın en önemli karşılaşmalarında birisiydi. Daha önce 6 kere karşılaşan bu iki takım arasında Dark Passage mücadeleden galip ayrılan taraf olmayı başardı. Akademi kadrosuna sahip olan fastPay Wildcats, seride rakibine 1 maç dahi vermeden 3 – 0 gibi ezini bir skorla adını finale yazdırmayı başardı. Bu mücadele ile birlikte VFŞL Kış Mevsim Finali’nin adı da belli oldu. Finalde 1907 Fenerbahçe ile fastPay Wildcats karşılaşacak.

Maçlar

  1. Maç

IW ormancısı Ferret’ın alt koridora attığı ve karşılaşmanın 4. Dakikasındaki baskında Kaori’nin Absolute’u öldürmesiyle karşılaşmanın ilk kanı döküldü. Karşılaşmanın 11. Dakikasında DP ormancısı Maxi, oyunun ilk ejderini takımına kazandırmayı başardı. Bu ejder mücadelesinin devamında bir takım savaşı çıktı ancak her iki takım da bir skor elde edemedi.

Karşılamanın ilerleyen dakikalarında Serin üst koridor inhibitörünü ve bir Nexus kulesini düşürmeyi başardı. Üsse dönen DP oyuncuları Serin’i kovalamaya başladı. Takımına uzun bir süre kazandıran Serin bu koşuşturma sonucunda can verse de oyunu 31. dakikada IW kazandı ve seriye 1-0 galip başladı.

2. Maç

Maçta ilk kanı DP dökse de DP bu avantajı koruyamadı. Karşılaşmanın 26. Dakikasında çıkan savaşta dört skor alan IW bu hamlesiyle maçı bitirmeyi başardı ve seri 2-0’a geldi.

3. Maç

Serinin son maçında ilk kan ise üst koridordan geldi. 3. Dakikada üst koridora baskına gelen Maxi, StarScreen skorunu almayı başardı. IW ekibinin 29. Dakikada sürdürdüğü kuşatma IW ekibine hem maçı hem de seriyi kazandırdı. Son maçta 9-0-12’lik muazzam Senna performansına imza atan IW oyuncusu Kaori serinin oyuncusu seçildi. 11 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan finalde fastPay Wildcats ve 1907 Fenerbahçe Sihirdar Vadisinde kozlarını paylaşacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.