Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Vermintide 2: Winds of Magic’in Oynanış Fragmanı Yayınlandı!

Vermintide 2: Winds of Magic 13 Ağustos'ta lansmana çıkacak.

2018 yılında oyunculara sunulan ve başarılı satışlar gerçekleştiren Warhammer: Vermintide 2, 13 Ağustos’ta yeni bir genişleme paketi alacak. Bu paketin adı da Winds of Magic olarak duyurulmuştu. Bugün yeni genişleme paketinin oynanış fragmanı yayınlandı.

Vermintide 2 Winds of Magic’in Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2

50.00 TL fiyat etiketine sahip olarak tek bir paket halinde geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan Warhammer: Vermintide 2 Steam üzerinde oyuncular tarafından ‘çoğunlukla olumlu’ olarak değerlendirilirken geçtiğimiz ay da yeni bir genişleme paketi duyurulmuştu. Oyuna bir dizi yenilikler getirecek olan genişlemenin adı Winds of Magic olarak belirlenirken bugün de yeni genişlemeye dair bir oynanış videosu ortaya çıktı.

PC Gamer’ın yapmış olduğu haber ile izleme imkânı bulduğumuz oynanış fragmanında oyuncuları yeni genişleme paketi ile nasıl bir atmosferin beklediği gözler önüne seriliyor. Yeni fragmanda oyunculara sunulacak olan yeni canavar da kısa süreli olarak kameralara yansıyor. Orjinal oyuna göre daha karanlık bir içerik yapısına sahip olarak karşımıza çıkacak olan Winds of Magic oyunculara 5 farklı silah modeli de sunacak.

Yeni bir oyun modunu da karşımıza çıkaracak olan yeni genişleme paketi daha zorlu bir yapıyı karşımıza çıkaracak.

Winds of Magic’in fiyat etiketi henüz duyurulmadı.

Warhammer: Vermintide 2 - Winds of Magic | Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.