Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Vampyr’in Yeni Oyun Modları 26 Eylül’de Gelecek!

Vampyr haftaya yeni bir güncelleme alacak.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda milyonlarca kopya satmayı başaran Vampyr 26 Eylül’de alacağı güncelleme ile yeni oyun modlarını oyunculara sunacak.

Vampyr’in Yeni Oyun Modları 26 Eylül’de Gelecek 2

27 Temmuz’da Steam toplulukları sayfasından Focus Home Interactive yaptığı duyuruda önümüzdeki aylar içerisinde oyunculara yeni modlar sunacağını belirtmişti. Duyuruyu yeniden hatırlatmak gerekirse bu yaz aylarından sonra yapılacak olan içerik güncellemesi ile oyunculara iki yeni oyun modu sunacak ve bir dizi optimize yapılacağı bildirilmişti. Yeni oyun modları ile oyunculara farklı karanlık maceralar ve daha fazla içerik sunulacak.

Oyuna gelecek olan Hikaye modundan bahsedecek olursak bu mod bizlere zorluklarla dolu bir atmosfer sunacak. İki modda da zorluk seviyesi bulunacak. Oyuncular yeni modlarda da Dr Jonathan Reid’inn birbirinden keyifli, aksiyonlu ve gerilimli maceralarına ortak olacaklar.

1918’li yıllara yeni gideceğimiz iki yeni modda karanlık maceralar içerisinde benzersiz görevleri yerine getirmek için mücadele edeceğiz. Güncelleme ile çok sayıda optimize düzeltmesi de oyundaki yerini alacak. Hataları ortadan kaldıracak olan güncelleme çok sayıda iyileştirmede yapacak.

Yeni güncelleme PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için 26 Eylül’de yayınlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.