Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Vampyr’in Yeni Güncellemesi Yayınlandı!

Vampyr güncelleme aldı.

5 Haziran 2018’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapan Vampyr, dün yeni güncellemesini oyun severler ile paylaştı.

Vampyr’in Yeni Güncellemesi Yayınlandı 2

Aksiyon rol yapma oyunu olarak adından söz ettiren Vampyr, Dontnod Entertainment tarafından geliştirilmeye devam ediliyor. Dün oyunculara sunulan yeni güncelleme ile birlikte çok sayıda düzeltmeler yapıldı. Buna ek olarak oyuna yeni bir kaç tane özellikte geldi. Oyun içerisinde yer alan menüler yeniden optimize edildi. Diğer çeşitli düzeltmeler ile oyun daha kusursuz bir hale geldi. Oyuncuların geri bildirimlerine de önem veren geliştirici ekip, önümüzdeki aylarda daha geniş bir yama yayınlayacağını belirtti.

Dontnod Entertainment, Steam üzerinden yaptığı açıklamada forumlarda ve sosyal medyada oyuncuların görüşlerini değerlendirdiklerini ve dikkate aldıklarını belirtti. Geliştirici ekip sorunları belirten oyun severlere de ayrıca teşekkür etti. Güncelleme ile beraber oyunda yer alan titreme sorunu da tamamen ortadan kaldırıldı. Steam’de 180.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan yapım, tek oyunculu olarak oynanabiliyor. Yayınlanan güncellemenin tüm yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.