Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Vampire: The Masquerade—Bloodlines 2’nin Tremere Klanı Tanıtıldı!

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'den yeni klan tanıtımları gelmeye devam ediyor.

2020 yılının oyunlarından birisi olacak olan Vampire: The Masquerade—Bloodlines 2 yeni klan tanıtımları ile oyuncuları heyecanlandırmaya devam ediyor. Yapım geçtiğimiz günlerde Thinblood klanını tanıtmıştı. Yeni bir klana dair görüntüler yine oyuncular ile paylaşıldı.

Vampire The Masquerade—Bloodlines 2’nin Tremere Klanı Tanıtıldı 2

Paradox’un beklenen oyunu olan Vampire: The Masquerade—Bloodlines 2’den yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Haftalar önce oyun içerisinde yer alacak olan çeşitli klanlardan görüntüleri oyuncular ile paylaşan geliştirici ekip, son olarak oyun içerisinde karşımıza çıkacak olan Tremere klanını tanıttı. PC Gamer’ın haberi ile edindiğimiz habere göre Tremere klanı eşsiz güçlere sahip bir vampir klanı olarak karşımıza çıkacakmış.

Habere göre Tremere klanında yer alan vampirler Vitae adı verilen bir özelliğe sahipmiş. Vitae adı verilen özellik ile bu vampirler kanlarını kontrol edebiliyor ve onu güçlü bir silah olarak kullanabiliyorlarmış. Daha doğrusu bu vampirlere kanı kontrol etme gücünü veren Vitae’miş. Yayınlanan tanıtım fragmanında Tremere klanında yer alan vampirlerin bir ayin töreni de gösteriliyor. Kanlar ile yere çizilen şekil bu klanın inanışını simgeliyor.

Yeni klanın tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Clan Introduction - Tremere - Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.