Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valve’nin Kart Oyunu Artifact Tek Oyunculu Oluyor

Artifact'e tek oyunculu mod özelliği geliyor.

Geçtiğimiz haftalar’da Valve‘nin Dota 2 temalı bir kart oyunu yaptığının haberini yapmıştık. Şimdi edindiğimiz bilgiye göre geliştiriciler oyunu tekrardan canlandırmaya çalışıyor ve valve son yaptığı açıklamasında tek oyunculu yani singleplayer modu getiriyor.

Valvenin Kart Oyunu Artifact Tek Oyunculu Oluyor 1

Artifact, başlatıldığında birçok eksikliğe sahipti ve bunlardan biri tek oyunculu bir modun olmamasıydı. Valve, oyuncuların toplu göçünden sonra oyunu canlandırmaya çalışacaklarını açıkladığında, birçoğu ekleneceğini umuyordu.

Tabii ki, geliştiriciler Artifact’te yakında yapılacak değişikliklerin geçici bir açıklamasını yayınladı ve bunlardan biri tek oyunculu modu içeriyordu. Duyuruya göre, devler oyun boyunca hikaye anlatımında iki katına çıkıyor ve oyuncuların ilk kez sevdiği komik sergi.

Mod, hem yukarıda belirtilen özellikler yoluyla eğlendirmek hem de yeni oyunculara PvP düellolarına girmeden önce oyunun mekaniğini öğretmek için hazırlandı. Dahası, mevcut ilerleme sistemlerine bağlanacak, böylece oyunu oynamayı seçtiklerinden bağımsız olarak oyuncular ödüllendirilecek.

İlerlemeden bahsetmişken, Valve görünüşe göre bu cephedeki oyuncu geri bildirimlerini dinledi. Orijinali, oyuncuların oynamak için ödeme yapmak yerine biraz daha fazla ödeme yapma konusunda meme uçuracak kadar kötüydü.

Oyun yoluyla kartların ve koleksiyonların kilidini açmak, nihayet para harcamak zorunda kalmanın aksine bir şey olacaktır. Valve’ın farklı ödül yapılarını da deneyeceği görülüyor.

Oyunun sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.