Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valve’nin Kart Oyunu Artifact 2.0 İptal Edildi

Valve'ın kart oyunu Artifact 2.0 iptal edildi. Bunun yanı sıra Artifact Classic artık tüm oyuncular için ücretsiz oldu.

Valve en son yaptığı duyuru ile birlikte kart oyunu Artifact 2.0 iptal edildi. Dahası, ekip Artifact Classic’in artık ücretsiz oynanabileceğini, yani herkesin oynayabileceğini duyurdu.

Artifact

Valve konuya bahis olarak yaptığı açıklamada “Mevcut Artifact ekibinin ciddi bir şekilde yeniden başlatma üzerinde çalışmaya başlamasının üzerinden yaklaşık bir buçuk yıl geçti. Oyun tarafı hedeflerimizin çoğunu gerçekleştirdiğimiz için makul ölçüde memnun olsak da, aktif oyuncu sayılarını şu anda daha fazla gelişmeyi haklı kılacak bir seviyeye getirmeyi başaramadık. Bu nedenle, Artifact 2.0 Beta’da geliştirmeyi durdurmak için zor bir karar verdik.”

İşte aynı zamanda Valve’ın Artifact Classic’e yaptığı son değişiklikler:

  • Oyun herkesin oynaması için ücretsizdir.
  • Tüm oyuncular her kartı ücretsiz alır. Artık kart paketi satın alamayacaksınız.
  • Ücretli oyuncuların mevcut kartları, pazarlanabilir olmaya devam edecek özel Koleksiyoncu Sürümü sürümlerine dönüştürüldü. Marketplace entegrasyonu oyundan kaldırıldı.
  • Ücretli etkinlik biletleri kaldırıldı.
  • Oyun için ödeme yapan müşteriler, oynadıkları için Collector’s Edition kartlarının paketlerini kazanmaya devam edecek; Oyunu ücretsiz alan oyuncular alamayacak.

Valve’ın kart oyunu diğer oyunlardan farklı olarak ücretli olarak satılıyordu. Özellikle ülkemizdeki yüksek fiyatı nedeniyle çok tercih edilmeyen oyunun ücretsiz olması şimdi diğer oyuncuları da kendine çekmeyi başaracaktır. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.