Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valve Gelecekteki Oyunları Geliştirmeye Yardımcı Olması İçin Bir Psikolog Arıyor

Dünyanın önde gelen dijital oyun mağazası olan Steam'in sahibi olan Valve, gelecekteki oyunlar ve Steam vitrini için psikolog arıyor.

Half Life: Alyx, Team Fortress 2, ve Counter-Strike: Global Offensive oyunlarının arkasındaki isim olan Valve, şu anda bir psikolog işe almak istiyor. Resmi sitelerinde yayınlanan yeni bir listeye göre, geliştirici, gelecekteki oyunlarını ve STEAM vitrini geliştirmeye yardımcı olması için ekibine katılacak bir psikolog arıyor.

Valve Gelecekteki Oyunlari Gelistirmeye Yardimci Olmasi Icin Bir Psikolog Ariyor 1

Valve vermiş olduğu iş ilanında “Valve, müşterilerine birinci sınıf eğlence deneyimleri tasarlama ve sunma konusunda kararlı bir eğlence ve teknoloji şirketidir. Derin uzmanlık sergileyen geniş beceri setlerine sahip kişileri işe alıyoruz. Valve’daki psikologlar, şirket genelinde çok çeşitli girişimlere katkıda bulunur ve meslektaşlarıyla işbirliği içinde çalışmalarına öncelik vermeleri konusunda güvenirler.” yazmış.

Valve, oyunlarda ve diğer projelerde ter algılama ve göz izleme gibi deneyler yapmak için son yıllarda bir dizi psikolog çalıştırdı. İş listesinin işaret ettiği gibi adayların “zorlayıcı yeni donanım teknolojileri araştırması” gerekecektir.

Söz konusu adayın aynı zamanda geliştiriciye yardımcı olması da bekleniyor. Bu kapsamda gelecekteki Valve oyunları için çekici oyun deneyimleri oluşturması ve bunun yanı sıra bazı yazılım dillerini de biliyor olması işe alım sürecinde ön plana çıkartacak. Valve’ın vermiş olduğu iş ilanına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.