Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valve Başkanı Gabe Newell, Hayır Amaçlı Olarak Uzaya Bir Cüce Fırlatıyor

Gabel Newell, başlattığı yeni bir bağış kampanyası ile birlikte Yeni Zelanda'ya yardımda bulunacak.

Şimdi burada ilginç bir şey var. Görünüşe göre Gabe Newell, gerçekten uzaya bir cüce gönderiyor. Pekala, bu bir şaka, ama bir amaca hizmet ediyor. Valve başkanı, lansmana katılan her kişi için bir dolar bağışlayacak. Para Yeni Zelanda Starship Çocuk Hastanesindeki Pediatrik Yoğun Bakım Ünitesine gidecek.

Valve Baskani Gabe Newell Hayir Amacli Olarak Uzaya Bir Cuce Firlatiyor 1

Bu Gabe Newell’in dahil olduğu ilk yardım etkinliği değil. Bu hayır kurumu, Yeni Zelanda ekonomisine yardımcı olmaya yönelik devam eden çabalarının bir parçasıdır. Basın açıklamasına göre: “Newell, Yeni Zelanda’da yaşayan küresel liderler olan Yeni Zelanda’nın iyi insanlarının, hayır işlerine yönelik eksantrik girişimlerinin büyük ölçüde zararsız olduğunu ve yaşam tarzlarına bir tehdit oluşturmadığını bilmelerini istiyor.”

Weta Workshop tarafından üretilen 150 mm titanyum bahçe cücesi yakında yörüngeye girecek. Rocket Lab, cücenin uzaya ulaşması için Electron’un Kick Stage’i kullanacak. Weta Workshop, Yüzüklerin Efendisi gibi filmlerin sahne malzemesi üreticileridir. Rocket Lab, Yeni Zelanda’da özel bir havacılık ve uzay üreticisi ve küçük bir uydu fırlatma hizmeti sağlayıcısıdır.

Peki oyuncular bu etkinliğe nasıl katılabilecekler? Çok basit, Half-Life 2 oyununa sahip olan oyuncular, Little Rocket Man başarımını kazandığında otomatik olarak aslında yardımda bulunmuş olacaklar. Roketin başlatma zamanına burada ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.