Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valorant’ta Sage Ve Cypher Karakterleri Yeniden Nerflendi

Sage ve Cypher karakterlerine yeni zayıflatmalar geliyor.

Valorant’ın 0.50 yaması, Sage ve Cypher için başka bir nerf seti ile ortaya çıktı, diğer bazı ajanlar ise doğrudan veya dolaylı bufflar aldı. Tüfekler ve makineli tüfekler de yeniden dengelendi.

Valorantta Sage Ve Cypher Karakterleri Yeniden Nerflendi

Raze can sıkıcı bir karakter olabilir, ancak Sage oldukça güçlü bir destek karakteri. Hem Riot hem de topluluk bunu göz ardı etmiyor ve Slow Orb süresi iki saniye kesildiğinden ve yavaş etki yüzde 65’e kıyasla yüzde 50’ye düştüğü için şifacı başka bir dizi zayıflatma aldı.

Bu arada, Cypher, Intel toplantısında paha biçilmez olması nedeniyle daha güçlü şampiyonlardan biri. Kafesi artık düşmanları yavaşlatmayacak, çünkü Sova’nın rekabet edemeyeceği güçlü bir kontrolör olarak hareket edebiliyordu. Ayrıca, konumlandırma seçimini daha stratejik hale getirmek için Spycam dolum süresi 30’dan 45 saniyeye çıkarıldı.

Viper, Brimstone ve Phoenix dolaylı güçlendirmeler aldı çünkü zemine yerleştirilen zarar verici yetenekleri daha hızlı geçecek ve etkilerini reddetmek için gerekli yükseklik artırıldı. Bu, tavşanın bu alanlar arasında atlamanın faydalarını sınırlamak ve onları daha tutarlı hale getirmek içindir. Viper Yılan Isırığı da diğer ajanların benzer yeteneklerine uygun hale getirmek için AoE çapında bir artış aldı.

Omen, şu anda kontrol kralı gibi görünen Brimstone ile rekabet etmek için daha iyi bir şans vermek için Karanlık Kapak’a birkaç meraklı aldı.

Tüfekler, musluk ve patlama ateşini püskürtmenin aksine daha tutarlı hale getirecek birkaç güncelleme aldı. Makineli tüfeklerin püskürtme için kullanılması amaçlanmıştır ve AR’lerle rekabet edebilmeleri için bazı güçlendiriciler eklenmiştir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.