Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valorant’ın Yüksek Fiyatlı Silah Görünümleri Satmaya Devam Ediyor

Superdata tarafından yayınlanan bir rapor'da silah görünümlerinin yüksek fiyatına rağmen Riot Games'in FPS oyunu Valorant'ın satış rakamları Temmuz ayında 5. sırada yer aldı.

Bildiğiniz üzere Riot Games‘in taktiksel FPS oyunu Valorant geçtiğimiz aylarda tam sürüm olarak piyasaya sürülmüştü. Yavaş yavaş espor alanında da faaliyet gösterilmeye başlanan oyunda, tıpkı League of Legends‘da olduğu gibi kostümler mevcut. Ancak her ne kadar oyuncular silah görünümlerini çok sevse de fiyatları oldukça yüksek ve bu yüksek fiyatlardan neredeyse tüm Valorant oyuncuları şikayetçi.

Valorantin Yuksek Fiyatli Silah Gorunumleri Satmaya Devam Ediyor 1

Her ne kadar Valorant oyuncularının çoğu bu durumdan şikayetçi olsalar da satış rakamları tam tersini gösteriyor. Açıkcası bu durumda topluluğunda kendisiyle bir nevi çeliştiğini söyleyebiliriz. Yani hem internet ortamında bu durumdan şikayetçi olup hem de yüksek fiyatına rağmen almaya devam etmeleri bu işi içinden çıkılmaz bir hale sokabilir. Sadece dünya’da değil aynı zamanda Türkiye’de ki dolar kuru nedeniyle silah görünümlerinin fiyatları oldukça yüksek.

Yurtdışında yaşayan ve Valorant’taki en pahalı silah görünüm paketi satın almak isten oyuncular 292 dolar ödemek zorunda kalıyorlar. Bu fiyat Türkiye’de de çok çok daha fazla tutuyor. Fakat Superdata‘nın Temmuz 2020 ayı için yayınladığı bir rapor Valorant’ın, League of Legends, Crossfire, Dungeon Fighter Online ve Fantasy Westward Journey Online gibi oyunların arasında en çok iyi satışlardan gelir elde eden 5. oyun oldu.

Blizzard’ın MMO oyunu olan World of Warcraft bile, oyunu oynayabilmek için zorunlu 15 dolarlık giriş ücretine rağmen Valorant’ın Temmuz’daki gelirini geçemedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.