Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valorant’ın Kapalı Beta Twitch Dropları Artık 7/24 Düşebilecek

Valorant kapalı beta dropları artık Twitch'te bütün yayıncılardan düşebiliyor.

Tüm VALORANT Twitch akışları, oyunu oynadıkları sürece kapalı beta erişimi için sağlanan droplar artık bitiyor. Geçtiğimiz hafta başlamış olan Valorant kapalı beta dağıtımları artık Twitch üzerinden dağıtılmaya son verecek.

Valorantın Twitch Droplarının Süresi Bitiyor 1

Valorant’ın geliştirici ekibi, oyunun kapalı betası devam ederken bir çok ders aldı ve şimdi sonuç olarak, tüm Valorant Twith akışları kapalı beta erişimini düşürebilir. Closed beta dropları artık 7/24 olarak Twitch akışında Valorant oynayan tüm yayıncılardan düşürebilirsiniz.

Twitch droplarının her zaman olduğunu ancak yalnızca Avrupa, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, Türkiye, Rusya ve BDT ülkelerinde bulunan oyuncular için gerçekleştiğini lütfen unutmayın. Bu, hesaba giriş yaparak ve ülke / bölge altında nelerin listelendiğini kontrol ederek Riot hesabınızın hangi bölgede olduğunu kontrol edebilirsiniz.

Kapalı beta sürümü olmayan bir bölgede bulunanların, ekibin kapalı beta sürümünü yeni bölgelerde yayınlamak için çalıştığı bilmeleri gerekir ve sabırla beklemeleri gerekiyor çünkü ne zaman geleceği henüz açıklanmadı. Brezilya, LATAM ve Kore bir sonraki closed betaların yayınlanacağı ülkeler olarak belirlendi ancak henüz somut bir tarih verilmedi.

The Round // Gameplay Preview - VALORANT

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.