Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valorant’a Yeni Ajan Mı Geliyor ?

Valorant resmi Twitter hesabında yayınlanan kısa bir bilgi videosunda oyunun baş yapımcısı olan Anna Donlon oyunun gelecekte ki planlarıyla ilgili bilgiler verirken yeni bir ajanın oyuna yakında geleceği belli oldu.

Valorant’ın baş yapımcısı olan Anna Donlon, Valorant’a gelecek olan yeni ajan için bir teaser ve oyuna ilerleyen dönemlerde gelecek olan yeni içeriklerle alakalı bilgiler verdi. Bu bilgilerin arasında oyunun gelecekte nasıl görüneceği ve nasıl olacağı ile ilgili bilgiler yer alıyor.

Valoranta Yeni Ajan Mı Geliyor 1

Valorant’ın baş yapımcısı Anna Donlon, oyunun gelecekte nasıl olacağı ve nasıl çalışacağını açıklamak için Valorant’ın resmi Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Sıralama modu gibi bariz ihtiyaçların yanı sıra, bazı yaşam kalitesi değişikliklerine ve gelecekteki ajanlara da değindi. Ancak oyuncuların çoğunu ilgilendiren ve merak ettikleri şey ise kesinlikle yeni ajan.

Şu an için Valorant’a gelecek olan bir sonraki ajan için elimizde görüntü, ad veya hangi yetenekleri kullandığına dair bir bilgi yok. Valorant’ın resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bir video’da oyuna en son eklenmiş olan Reyna karakterinin yanında ACT II olarak adlandırılan bir ajan silüeti var.

Bu yeni ajanın büyük bir ihtimalle Episode 1 Act 2’de yayınlandığını görebiliriz. Bir bölüm altı ay sürüyor ve her birinde önemli bir içerik oyuna eklenmiş oluyor.  Ayrıca her bir yeni içerik 3 yeni eylem barındırıyor ve her bir Act yeni bir ajan anlamına geliyor. Bu da her Episode (Bölüm) başına üç yeni ajan anlamına geliyor.

Son olarak oyuna en son eklenmiş olan Reyna karakterinin 2 Haziran 2020 tarihinde çıkış yaptığını göz önünde bulundurursak, bir sonra ki ajanın çıkmasına 1 aylık bir süre var.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.