Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valorant: Yeni Ajanın Adı ve Yetenekleri Sızdırıldı: Ajan 14 Yoru

Yakın tarihli bir sızıntı, Valorant'ın oynanabilir en yeni karakterinin hamle setini ve adını yayınladı. Sızıntılar, güçlü bir ultiye sahip gizli bir karaktere işaret ediyor.

Yakın tarihli bir sızıntı, Valorant‘ın en yeni oyuncu karakterinin adını ve yeteneklerini sızdırmış görünüyor. Riot’un son çok oyunculu nişancı oyunu Haziran 2020’de, Screen Rant’ınki de dahil olmak üzere eleştirmenlerin sağlam incelemelerine girdi. Hayranlar oyunu ne kadar eğlenceli bulsa da, çok rekabetçi bir türe girmiş ve oyuncu sayısının olabilecek en yüksek oyuncu sayılarını korumadığına dair bazı endişeler var.

Ancak bu, Riot‘un oyun üzerinde çalışmasını engellemedi. Gerçek canlı hizmet tarzında, geliştirici oyuna sürekli olarak yeni içerikler ekledi. Örneğin, Ekim ayında oyuncular, Skye adında yeni bir karakterin yanı sıra, hayranların üzerinde çalışabileceği yeni bir harita ve bir savaş geçişi sunan oyunun 3. sezonu ile tanıştı. Valorant gibi bir kahraman nişancı elbette kahramanları tarafından yönlendirilir. Hayranların her maç için seçebileceği farklı ve renkli karakter kadrosu. Her biri, hayranlara savaşın ortasında çok çeşitli seçenekler sunan kendine özgü yetenek ve güçlerle birlikte gelir. Keşfetmek ve ustalaşmak için yeni güçlere sahip yeni karakterler, iyi bir kahraman nişancısının arkasındaki itici güçtür.

Görünüşe göre Valorant hayranları bir sonraki kahramanlarına erken bir bakış atıyor. Valorant News’in Twitter‘daki son sızıntıları, gelecek karakterin hem adını hem de hareket setini sızdırdı. Daha önce sadece Ajan 14 olarak anılan kahramanın adı Yoru‘dur. Yetenekleri gizlilik ve hareketlilik etrafında dönüyor gibi görünüyor. Hareket seti Rusça olarak sızdırıldı ve bir hayran tarafından çevrildi, bu yüzden çeviri mükemmel değil, ancak Yoru rakiplerini yanıltmak ve şaşırtmak için bedensiz ayak izlerinin sesini yansıtabilecek gibi görünüyor. Ayrıca, harita navigasyonu kolaylığı için portallar oluşturabilir, ancak asıl merkez parçası onun nihai noktasıdır. Tercüme inanırsak, Yoru’nun ultisini etkinleştirmek onu hem görünmez hem de hasara karşı savunmasız hale getirecek ve oldukça önemli bir avantaj sağlayacak.

Sızıntının ne kadar doğru olduğunu yalnızca Riot söyleyebilir ve hayranlar bu onayı isterse, Riot’un karakteri resmen açıklamasını beklemek zorunda kalacaklar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.