Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Ajan Chamber, 16 Kasım’da Valorant’a Eklenecek

Chamber, 16 Kasım'da Valorant'ta olacak.

Chamber, 16 Kasım’da Valorant’a oynanabilir yeni ajan olarak eklenecek. Valorant oyuncuları, Riot’un oynaması ücretsiz nişancı oyununda kullanmak üzere başka bir kahramana daha kavuşacak. Karakter yapımcısı John Goscicki‘nin tanımladığı gibi Chamber, “beyefendi suikastçı” rolünde olacak.

Bunu, düşmanları tarayan bir tuzak, ağır bir tabanca ve düşmanları mükemmel bir şekilde yerleştirilmiş tek bir atışla yok edebilen bir keskin nişancı tüfeği içeren bir beceri ve silah seti ile yapabilecek. Chamber, 16 Kasım’da Güncelleme 3.10 ile Valorant’ta yayınlanacak.

Chamber

Chamber: Beyefendi Suikastçi

Goscicki‘nin dediği gibi, yeteneklerinin “son derece ölümcül, kesin doğruluk” üzerine odaklandığı göz önüne alınca, tasarımcı karakterin tarzını da buna göre tasarladı. Goscicki: “Böyle bir insan, yeleğinin kesiminden ipliğin rengine ve ayakkabıların tüm kıyafeti nasıl bir araya getireceğine kadar hayattaki en ince şeyleri de önemser, bunu dikkate aldım.” açıklamasında bulundu.

Güncelleme 3.10, Riot’un 2 Kasım’da yayınlanacak olan ve 10 hafta boyunca geçerli olacak Valorant Bölüm 3, Act III Battle Pass‘i piyasaya sürmesinden birkaç hafta sonra geliecek. Beş ücretsiz ve dokuz ücretli item ile birlikte gelecek ve paketin kendisi, oyunun oyun içi para birimi olan 1.000 Valorant Puanına mal olacak.

Riot yardımcı sanat yönetmeni Sean Marino’ya göre Battle Pass, oyuna sonbahar tatili havası getirmeye odaklanacak. Marino’nun bahsettiği ögelerden birinin Cadılar Bayramı’na uyması gerektiği göz önüne alındığında, bunun tatilden sonraya kadar başlamaması biraz üzücü.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.