Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valorant Nihayet Tam Sürüme Geçiş Yapıyor

VALORANT'ın kapalı betası yakında sona erecek.

Geçtiğimiz aylarda kapalı betası yayınlanan ve Twitch.tv üzerinden toplam’da 334 milyon kişi tarafından seyredilen Riot Games tarafından geliştirilmiş olan taktiksel nişancı oyunu VALORANT nihayet kapalı beta sürümünden çıkarak tam sürüme geçiş yapıyor.

Valorant Nihayet Tam Sürüme Geçiş Yapıyor 1

Riot Games tarafından geliştirilen VALORANT, Riot Games’in oyuncu tabanının yanı sıra CS:GO ve diğer FPS oyunlarının da tutkunu olduğu oyuncuları kendine çekmeyi başardı. Oyun tema ve fikir olarak Overwatch’dan esinlenilmiş olsa’da kendine has grafik, karakter ve hikayesiyle oyuncuların ilgisini çekmeyi başardı.

Geçtiğimiz ayın ortalarında başlayan kapalı betasının sonuna gelen VALORANT nihayet oyuncuların karşısına tam sürüm olarak çıkmaya hazır. Riot Games’in VALORANT ekibinin Baş Yapımcısı Anna Donlon, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Amacımız VALORANT’ı en kısa sürede en fazla bölgeye ulaştırmaktı; dolayısıyla 2 Haziran’da bunu yapabileceğimiz için çok heyecanlıyız. Ekipçe küresel VALORANT topluluğuna onlarca yıl boyunca hizmet sunma taahhüdümüz için, bu önemli adımı dört gözle bekliyoruz. Bu, birlikte çıktığımız yolculuğun sadece başlangıcı” dedi.

VALORANT ekibinin daha önce açıkladığı üzere, oyunun resmi çıkışıyla birlikte yeni oyun içerikleri, yeni oyun modu, yeni ajan ve haritalar da oyun severlerle buluşacak. Riot Games ayrıca artan oyuncu taleplerini karşılayabilmek için yakın dönem yol haritasında yeni oyun sunucuları eklemeyi ve böylelikle VALORANT özelinde gecikmeleri azaltmayı da öncelikleri arasına aldı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.