Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valorant First Strike Turnuvası İçin Geri Sayım Başladı

Valorant'ın ilk resmi turnuvası First Strike için geri sayım başladı. Turnuvanın ilk ayağı 22 Ekim 2020 tarihinde başlıyor.

Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan takım tabanlı nişancı oyunu Valorant için ilk resmi turnuva olan First Strike için geri sayım başladı. Turnuvaya katılan oyuncular Türkiye’nin ilk Valorant şampiyonu unvanını kazanmak için kıyasıya mücadele edecekler. First Strike turnuvası, Riot Games’in düzenlemiş olduğu ilk resmi Valorant turnuvası olma özelliğini taşıyor.

Valorant First Strike Turnuvasi Icin Geri Sayim Basladi 1

22 Ekim 2020 tarihinde başlayacak olan Valorant First Strike turnuvası, Aralık ayına kadar devam edecek ve çeşitli eleme süreçlerinde oyuncular kupaya uzanabilmek için diğer oyuncular ile rekabet edecekler. 22 Ekim 2020 tarihi itibariyle 1. açık elemeler başlayacak, ardından Ekim ve Kasım ayları içerisinde gerçekleşecek olan dört açık elemeden başarıyla ayrılan 8 takım, 3-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan First Strike finallerinde son kozlarını paylaşacaklar.

Birinci açık elemeler 22-28 Ekim, ikinci açık elemeler 3-8 Kasım, üçüncü açık elemeler 10-15 Kasım, dördüncü açık elemeler ise 17-22 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek. Bütün açık elemeler kayıtları ayrı ayrı açılacak ve her açık elemeye en fazla 512 takım katılabilecek. Bu nedenle turnuva katılmak isteyen takımlar Valorant‘ın duyurular için resmi sosyal medya hesaplarını takip etmelerini öneririm.

Turnuva boyunca her açık elemede 16 takım belirlenene kadar Best of 1’da çift eleme sistemi gerçekleştirilecek. Son 16 takımın belirlenmesi ile birlikte takımlar aralarında Best of 3 formatında turnuvaya devam edecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.