Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valorant Espor Takımı Cloud9 White Duyuruldu

Cloud9'ın ilk kez sadece kadınlardan oluşan takımı Cloud9 duyuruldu. Takım, Valorant'ın espor organizasyonlarında boy gösterecek.

Dünyanın önde gelen espor takımlarından biri olan Cloud9, tamamı kadın oyunculardan oluşan Valorant espor takımı Cloud9 White‘ı duyurdu. Bu aynı zamanda Cloud9 tarihinde ki ilk kadın oyunculardan oluşan espor takımıdır.

Valorant Espor Takimi Cloud9 White Duyuruldu

Cloud9, Amerika’da bulunan köklü bir espor organizasyonudur. Başta Counter-Strike: Global Offensive olmak üzere, League of Legends, Smite, Hearthstone, Dota 2, Rainbow Six: Siege ve Overwatch gibi oyunlarda espor takımı bulunan organizasyon, yaptığı en son duyuruda tamamı kadınlardan oluşan Valorant ekibi Cloud9 White’ı duyurdu.

Cloud9 “Bugün Valorant kadrosu için imzaların atılacağını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Alexis Guarrasi, Annie Roberts, Jasmine Manankil, Katja Pfahnl ve Melanie Capone Cloud9 White Valorant ekibimizde yer alacak. Ayrıca AT&T, Cloud9 White’ın resmi sponsoru olacağını duyurmaktan büyük bir şeref duyuyoruz. Organizasyonumuzun tarihindeki ilk kadınlardan oluşan kadrosunu duyurmak bize ayrı bir heyecan veriyor ve bu takımın Valorant’ta neler yapabileceğini merakla bekliyoruz.” dedi.

Cloud9 White takımının üyeleri ve resmi Twitter hesapları aşağıdaki gibidir.

Daha önce MAJKL VALORANT olarak bilinen e-spor takımı Haziran ayında kuruldu ve kızlar, Riot Games’in FPS Valorant rekabet sahnesinde Counter Logic Gaming’e karşı oynadılar ve daha sonra turnuvadan 5. olarak ayrıldılar. Sadece üç ay sonra, kadro Valorant topluluğundaki varlığını sağlam bir şekilde sağlamlaştırdı ve Valorant Ignition Series’in bir parçası olan FTW Summer Showdown turnuvasında birinciliği kazandıktan sonra 25.000 Dolarlık bir ödülle evlerine döndüler.

En yeni Valorant takımının iş başında olduğunu görmek için fazla beklememize gerek yok. Hem Cloud9 White hem de Cloud9 Blue, 26 Ekim’de başlayacak Riot’s First Strike turnuvasında yer alacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.