Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valorant 1.11 Yama Notları Yayınlandı

Riot Games'in popüler FPS oyunu Valorant'ın 1.11 yaması yayınlandı.

Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler taktiksel takım tabanlı FPS oyunu Valorant’ın 1.11 yama notları yayınlandı. Bu yeni yama ile birlikte bazı karakterlerde değişiklikler yapılırken aynı zamanda oyuna gelmesi merakla beklenen yeni karakter Skye oyuna katılıyor.

Valorant 1.11 Yama Notlari Yayinlandi 1

Riot Games’in ilk resmi turnuvasu olan First Strike’ın yakında başlayacağı göz önünde bulundurularak yeni yama ile birlikte Gözcüler ve Öncüler rollere ve yeteneklere uygun şekilde düzenleniyor. Ayrıca bu yama ile birlikte karşılaşma ekonomisinde de değişiklikler yapılacak, yani bir turdan sonra kredilerin nasıl dağıtılacağına dair ufak ayrıntılar içeriyor. Bunun yanı sıra oyuna yeni gelecek olan Skye karakteri rekabetçi sıralarda oynanmaya başladıktan iki hafta sonra resmi turnuvalarda oynanabilir olacak. Skye şampiyonunun yetenek ön izlemesini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Skye // Ajan Yetenekleri Önizlemesi - VALORANT

Valorant 1.11 Karakter Değişiklikleri

BREACH
  • Breach’in tam kör etme süresi 1.75 saniyeden 2 saniyeye yükseltildi.
CYPHER
  • Bubi Tuzağı: Ajan katledildikten sonra devre dışı kalır ve açığa çıkar.
  • Gizli Kamera: Ajan katledildikten sonra devre dışı kalır ve açığa çıkar.
KILLJOY
  • Alarm Botu ve Taret artık Killjoy 40 metreden fazla uzaklaşırsa devre dışı kalacak. 40 metrelik menzile geri girmek Killjoy’un minik arkadaşlarını tekrar etkinleştirecek.
  • Taret: Yerden aldıktan sonraki bekleme süresi azaldı 20 saniye’den 10 saniyeye düştü.
  • Alarm Botu: Alarm Botu’nun tespit edilebileceği menzil 9 metreden 7 metreye, yerden aldıktan sonraki bekleme süresi 20 saniyeden 7 saniyeye düşürüldü.
  • Nanosürü: Nanosürü’nün tespit edilebileceği menzil 5 metreden 3.5 metreye, hasarı ise saniyede 40’dan 45’e, saniyenin dörtte birinde sürekli 10 hasar yerine, Nanosürü içindeyken artık hasar daha akıcı ve sık bir şekilde uygulanıyor.

Ayrıca bunun yanı sıra Icebox haritası dereceli harita rotasyonuna eklendi. Ayrıca Spike’ı kuramadan turu kaybeden ancak hayatta kalan oyuncular 1000 kredi alacaklar. Valorant’ın 1.11 yaması ile birlikte gelecek olan tüm değişikliklere buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.