Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valheim Mistlands’a Zemin Hazırlayan Güncelleme Yayınlandı

Yakında çıkacak olan büyük Mistlands güncellemesi için zemin hazırlayan yepyeni bir Valheim güncellemesi çıktı.

Bugün erken saatlerde Valheim için yepyeni bir güncelleme PC’de yayınlandı. Geliştirici Iron Gate, yeni güncellemenin tam olarak ne içerdiğini ayrıntılı olarak açıkladı ve co-op aksiyon oyununun bataklık alanında gizli, büyük ödüller ile birlikte gizemli bir şey olduğunu ortaya çıkardı.

Valheim Mistlands

Valheim Mistlands Öncesi Güncelleme

Yepyeni içeriğin yanı sıra güncellemede bir dizi iyileştirme ve hata düzeltmesi de mevcut. Ağ sorunları, müzik geçiş sorunları, oyuncu animasyon geçişleri ve atlama animasyonları için bir dizi düzeltmenin yanı sıra, menzilli saldırılar sayesinde uyanan canavarlara yönelik ince ayarlar da yapıldı.

Aslında yeni güncellemenin yaptığı tek şey bu, çünkü Iron Gate geliştirme blogunun geri kalanını büyük Mistlands güncellemesini tanıtarak geçirdi. Bu yaklaşan güncelleme, Valheim’a yepyeni bir alan ekleyecek ve yeni içerik güncellemesinin adından da anlayacağınız gibi, tamamen sisle kaplanmış, sisten çıkıntı yapan tepeler ve kalıntılarla dolu olacak.

Valheim için gelecekteki bir güncellemede yeni mağaraların uygulanması da olacak. Iron Gate’in üzerinde çalıştığı ve muhtemelen devam eden oyuna yeni Mistwalker güncellemesinin yanı sıra gelecekte bir noktada eklenecek olan yeni mağaralara çok gizli bir göz atabilirsiniz.

Bu nedenle, bu son Valheim güncellemesinde rapor edilecek çok fazla bir şey yok, ancak geliştiriciden büyük şeyler geleceği vaadi var. Iron Gate’ten yakın gelecekte bir noktada Mistlands güncellemesinin yanı sıra yeni mağara alanları hakkında daha fazla güncelleme olacağını varsayabiliriz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.