Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valheim Hearth and Home Güncellemesi, 16 Eylül’de Yayınlanacak

Viking temalı hayatta kalma oyunu Valheim için yayınlanacak Hearth & Home güncellemesinin çıkış tarihi nihayet belli oldu. Önemli yenilikler barındıran yama, 16 Eylül'de çıkacak.

Steam’de oynanma rekorları kıran Viking temalı hayatta kalma oyunu Valheim, ilk büyük güncellemesini çok yakında alacak. İsveç merkezli geliştirici stüdyo Iron Gate, Valheim Hearth and Home güncellemesi için çıkış tarihini nihayet açıkladı.

Heyecanla beklenen yama için animasyonlu bir fragman yayınlayan stüdyo, önemli yenilikler barındıran güncellemenin 16 Eylül‘de yayınlanacağını duyurdu. Detay vermekten kaçınan Iron Gate, Valheim Hearth and Home güncellemesi içindeki gizemleri oyuncuların çözmesini istiyor.

Valheim Hearth and Home, Oyunun İlk Büyük Güncellemesi Olacak

Valheim Hearth and Home güncellemesi

Bununla birlikte yamanın, kule kalkanlarına ek güçlendirmeler ve farklı yiyecek türleri gibi yenilikler içerdiğini biliyoruz. Geri kalan detaylar için çıkış tarihi olan 16 Eylül’ü beklememiz gerekiyor.

Steam’de Erken Erişim sürecinde olan Valheim, çıkış yaptığı dönemki kadar ilgi görmese de, hala geniş bir oyuncu kitlesine hitap ediyor. 500 bini aşkın eşzamanlı oyuncu sayısı tüm zamanların en çok oynanan Steam oyunları arasında yer alan yapım, yüzde 94.72 gibi son derece yüksek bir rating’e sahip.

Valheim Hearth and Home

Hem arayüz hem de altyazı olarak Türkçe dil desteği bulunan Valheim, Steam üzerinde 32 TL’den alıcı buluyor. Oyunun ilk büyük güncellemesi Hearth and Home, 16 Eylül’de yayınlanacak. Iron Gate tarafından Gamescom 2021‘de paylaşılan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Oyuna yeni başlamayı düşünüyorsanız, Valheim başlangıç rehberi ve ipuçlarından oluşan içeriğimizi ziyaret edebilirsiniz.

Valheim Hearth and Home Güncellemesi Fragmanı

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.