Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valfaris’in Çıkış Tarihi Duyuruldu!

Valfaris 10 Ekim'de tüm platformlarda lansmana çıkacak.

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformu için duyurulan Valfaris’in nihayet çıkış tarihi belli oldu. Aylardır çıkış tarihi bilinmeyen oyunun nihayet çıkış tarihi Steam üzerinde oyuncular ile paylaşıldı.

Valfaris’in Çıkış Tarihi Duyuruldu 2

Steel Mantis tarafından geliştirilen ve Big Sugar tarafından hem konsol hem de bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak olan Valfaris aksiyon yüklü yapısı ile oyunculara sürükleyici bir oynanış sunacak. 2D ve piksel grafikler eşliğinde oynanabilecek olan yapım, tek oyunculu olarak karşımıza çıkacak. Steam üzerinde ücretsiz bir demosunu da yayınlayan yapım, oyunu satın almadan önce oynamamıza da olanak sağlıyor.

Uzayın uzak bir köşesinde geçen Valfaris’te oyuncular birbirinden farklı bölümleri tamamlayabilmek için mücadele edecek, birbirinden farklı tehlikelerle yüzleşeceğiz. Acımasız savaşlar yapacağımız oyunda çok sayıda yaratık ve canlı ile mücadele edeceğiz.

Ölümcül düşmanlar ile kıran kırana gireceğimiz savaşlar da muhteşem piksel grafikler ve elle çizilmiş içerikler karşımıza çıkacak. Yapım 10 Ekim’de tüm platformlarda oyuncuların beğenisine sunulacak. Oyun tüm platformlarda aynı içeriklere sahip olacak. Türkçe dil desteğine de sahip olacak olan oyunda çeşitli ölümcül silahların yanı sıra farklı içerik türleri de bulunacak.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP, Vista, 7 or 8
  • İşlemci: 1.5 Ghz or faster
  • Bellek: 1 GB RAM
  • Depolama: 500 MB kullanılabilir alan

Valfaris | Release Date Trailer | PC, PS4, Nintendo Switch, Xbox One

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.