Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Uygun Fiyatlı AirPods Pro Hakkında Yeni Detaylar

AirPods Pro Lite hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Apple’ın uygun fiyatlı yeni kablosuz kulaklığı AirPods Pro hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

uygun fiyatli airpods pro hakkinda yeni detaylar 2

Apple geçtiğimiz yıl aktif gürültü engelleme özelliğine sahip, AirPods Pro modelini tanıtmıştı. Kulak içi yapısına sahip olan AirPods Pro modeli kullanıcılar tarafından çok seviliyor olsa da yüksek fiyatı nedeniyle eleştirilmişti.

Kablosuz kulaklık pazarında daha fazla pay almak isteyen Apple, AirPods Pro modelinin bazı özelliklerinden feragat ederek yeni uygun fiyatlı AirPods Pro Lite modeli hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. AirPods üretiminin arkasındaki işlerden birisi olan Tayvan merkezli Universal Scientific Industrial yeni AirPods modelinin üretimini yapacak. AirPods Pro Lite modeli kulak içi formuna sahip olacak. AirPods modeli her ne kadar çok sevilse de kullanıcılar kulaklığın kulak içi formunda olmadığı için kullanmak istemiyor. Tasarımsal olarak AirPods Pro modelinden farklı bir tasarıma sahip olmayacak olan modelin aktif gürültü engelleme özelliği bulunmayacak.

Apple’ın yeni kulaklığı yeni zaman tanıtacağı bilinmiyor olsa da kulaklığın 159 dolar ila 249 dolar arasında bir fiyat etiketinin olacağı düşünülüyor. 2020 yılının ortalarında duyulması beklenen kulaklığın diğer özelliklerinin ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.