Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Untitled Goose Game’de Kendi Kaz’ımızı Oluşturabileceğiz!

Untitled Goose Game oyunculara kişiselleştirme seçenekleri sunacak.

20 Eylül itibari ile bilgisayar platformu için Epic Store’da lansmana çıkan Untitled Goose Game başarılı satışlar gerçekleştirmeye devam ederken şu sıralar konsol ve mobil platform için de geliştiriliyor. Yapım yeni yayınlanan videosunda kendi kazımızı yapmamıza da olanak sağlıyor.

Untitled Goose Game’de Kendi Kaz’ımızı Oluşturabileceğiz 2

PlayStation 4, Xbox One, Android ve iOS platformu için geliştirilmeye devam edilen Untitled Goose Game yeni yayınlanan video da oyunculara kendi kazını oluşturma fırsatı verecekmiş. Bilindiği üzere oyun içerisinde beyaz bir kaz yer almış ve bu kaz ile köylüleri çıldırtmaya çalışmıştık. Yeni içerikler ile oyun daha iyi bir hal alacakmış.

PC Games N’in haberi ile edindiğimiz bilgilere göre House House oyuna ekleyeceği yeni içerikler ile oyunculara kendi kazlarını yaratma ve özelleştirme fırsatı sunacakmış. Habere göre oyuncular kazlarının rengini, kazlarının kostümlerini, şapkasını ve boyutunu diledikleri gibi ayarlayabileceklermiş. Boyun uzunluğu, ayak uzunluğu gibi seçeneklere erişebilecek ve değiştirebileceklermiş.

Oyuncular kazlarını çeşitli aksesuarlar ile daha sevimli hale de getirebilecekler. Kaz özelleştirme seçeneklerinin oyuna ne zaman geleceği bilinmezken sıradaki güncelleme ile gelmesi bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.