Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

UnrealVR ile Klasik Unreal’ı Sanal Gerçeklikle Oynayacağız

Yeni Unreal projesi Epic Games'in grafik motoruyla yapıldı ve sanal gerçekliğe entegre edildi.

Unreal Tournament hayranları için sevindirici haberlerimiz var. Mod yapımcısı ‘kwstasg’ bugün Unreal VR projesinin yeni sürümünü yayınladı. Unreal Engine 4 grafik motoruyla hazırlanan UnrealVR’da orijinal Unreal Tournament oyunundaki 3 bölüm yer alıyor, aynı zamanda grafiksel olarak da yenilikler mevcut. Fakat kalan her şey ilk oyunla neredeyse hemen hemen aynı.

Unrealvr klasik unreal sanal gerceklikle oynayacagiz 1

Dahası UnrealVR adlı bu yeni sürümde otomatik şarjör, bullet time efektleri ve çok sayıda partikül efekti bulunuyor. Dolayısıyla ilk oyunun üzerine önemli geliştirmeler de mevcut. Bu yüzden de UnrealVR projesine sadece orijinal Unreal’ın ilk bölümünün VR hâli diyemeyiz.

Bilmeyenler için söyleyelim, UnrealVR, 1998 yılında çıkan Unreal Gold’un tamamen sanal gerçekliğe adapte edilmiş hâli. Aynı zamanda Unreal Engine 4 grafik motoruyla yapıldı fakat oyunu VR olmadan da oynayabilirsiniz. Dolayısıyla özellikle klasik FPS’leri sevenlere indirip denemelerini tavsiye ederiz.

Ayrıca daha da iyisi, modun yapımcısı zamanla UnrealVR projesine yeni bölümler eklemeyi planlıyor. Dolayısıyla zamanla ilk Unreal’dan daha çok bölüm göreceğiz, belki de tam hâliyle oynayabileceğiz.

İlgilenenler UnrealVR projesinin son sürümünü buradan indirebilirler. Ayrıca aşağıdan videosunu da izleyebilirsiniz, iyi seyirler!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.