Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ünlü CS:GO Oyuncusu ScreaM Emekli Olarak Team Liquid’in Valorant Takımına Geçiş Yaptı

Counter-Strike: Global Offensive profesonel oyuncusu olan ScreaM, CS:GO'yu bırakarak Valorant'a geçiş yaptı.

Counter-Strike: Global Offensive‘in uzun zamandır profesyonel arenasında bulunan ve oldukça ünlü olan Adil ‘Scream’ Benrlitom, Counter-Strike: Global Offensive kariyerine son verdiğini ve Team Liquid‘in Valorant takımına geçiş yaptığını resmi açıklama ile kendi Twitter hesabı üzerinden duyurdu. 26 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz günlerde Team Liquid ile bir anlaşma imzaladı.

nlü CSGO Oyuncusu ScreaM Emekli Olarak Team Liquidin Valorant Takımına Geçiş Yaptı

Belçikalı profesyonel CS:GO oyuncusu ScreaM, G2, Envy, Titan ve Very Games gibi çeşitli takımlarda oynadı. Oyuncunun uluslararası en büyük takıma geçişi ise 2015 yılında Team Kinguin’e katılması ile birlikte gerçekleşti. One Tap oyun tarzı ile oldukça iyi bir aime sahip olan ScreaM, HLTV’nin en iyi Counter-Strike: Global Offensive oyuncuları sıralamasında ilk 20’ye iki kez girmeyi başardı.

Scream ilk MVP ödülünü ise Haziran 2016 ayında düzenlenen ECS 1. sezon finallerinde gösterdiği performans ile birlikte sahip oldu. Oyuncu şimdi 10 yılı aşkın bir süredir bulunduğu CS:GO sahnesini terk ederek, Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan taktiksel FPS oyunu Valorant’a geçiş yaptı. Team Liquid bünyesinde oynamaya başlayacak olan ScreaM bakalım Valorant sahnesinde bizlere nasıl bir performans gösterecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.