Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Uncharted Hayran Filmi Yayınlandı!

Nathan Drake'i bir de böyle izleyin.

Uncharted oyunları artık PlayStation platformunda bir kült halin egeldi ve daha önce hiç bu oyunların film olacağını düşündünüz mü? Açıkçası konu itibariyle Uncharted sinemaya uyarlanmaya oldukça açık. Bugün yayınlanan yeni hayran filminde ise Uncharted bize 15 dakika boyunca sunuluyor. Kısa filmde Nathan Drake rolünde ise Nathan Fillion bulunuyor.

Uncharted hayran filmi yayinlandi 1

Bu Live Action türündeki yeni Uncharted filmi Allan Ungar’ın yönetmenliğinde kameraya alınırken, Nathan Drake’i sorgulanırken ve işkence yapılırken görüyoruz. Kötü adamlarla dolu malikaneden kaçmaya çalışan Nathan Drake’e filmde yardım eden kişi ise Victor Sullivan, nam-ı diğer Sully oluyor.

Nathan Fillion Drake rolünde oldukça başarılı bir iş ortaya koyarken, gerek görünüm gerekse ses olarak oyunun atmosferini yansıttığını söyleyelim. 15 dakika uzunluğundaki kısa film her yönden çok başarılı bir çalışma gibi dururken, Uncharted’ın uzun metraj film versiyonu için de bekleyenleri heyecanlandırdı. Hatta doğrudan Nathan Fillion’ın uzun metraj filmde de Drake’i canlandırması gerektiğini söyleyenler oldu.

Bilindiği gibi şu sıralar bir Uncharted filmi çekiliyor ve Marvel’in Spider-Man serisinde yer alan Tom Holland bu filmde Nathan Drake’in gençliğini canlandıracak.

UNCHARTED - Live Action Fan Film (2018) Nathan Fillion

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.