Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Uncharted 4 SXSW Tarafından Yılın Oyunu Seçildi

Bugüne dek aldığı ödüllere bir yenisini daha ekleyen Uncharted 4: A Thief's End, SXSW jürisi tarafından yılın oyunu seçildi.

Çıktığı günden beri alması beklenen ödüllerin neredeyse tamamını toplamayı başaran Uncharted 4: A Thief’s End, ödül koleksiyonuna yepyeni bir tane daha ekledi. SXSW jürisi tarafından Yılın Oyunu ödülüne layık bulundu.

Naughty Dog, tarafından geliştirilen oyun, Overwatch karşısında bir çok ödülü kaptırınca, oyuncular bu durumun haksızlığa sebep olduğunu dile getirmişlerdi. Tüm platformlar ve oyun türleri arasında geçişli ve sürükleyici bir oyun deneyimi sunmasından ötürü Yılın Oyunu ödülüne layık görüldüğü belirtilen Uncharted 4: A Thief’s End, Dishonored 2, Doom, Overwatch ve Titanfall 2’yi geride bıraktı. Güçlü rakiplerin arasından kendine has ve çok sevilen özellikleriyle sıyrılmayı başardı.

E-spor kategorisinde yılın oyunu seçilen aday ise Overwatch oldu. Pokemon GO da En İyi Mobil Oyun ödülünü almaya hak kazandı. Yılın En Gözde Oyunu ödülünü ise yine Overwatch kazandı. Sergeant_Mark_IV tarafından geliştirilen Brutal Doom 64, En İyi Hayran Versiyonu Oyun ödülüne layık görüldü. Doom, En İyi Oyun Mekanikleri ödülünü kazandı.

Uncharted 4: A Thief’s End; En İyi Hikaye, En Unutulmaz Karakter, En İyi Animasyon, En İyi Görüntü ödüllerini de almayı başardı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.