Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Unbound: Worlds Apart İçin Yeni Detaylar Açıklandı

2 boyutlu platform oyunu Unbound: Worlds Apart, 28 Temmuz günü Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC ve Switch platformuna çıkış yapacak.

2B bulmaca platform oyunu Unbound: Worlds Apart, 28 Temmuz‘da Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC ve Switch platformuna çıkış yapacak. Ardından 2021 yılı içerisinde PlayStation ve Xbox sürümleri çıkış yapacak. Çıkış yapacak konsolların eski nesil mi yeni nesil olduğu belirtilmedi.

Unbound Worlds Apart 1

Unbound: Worlds Apart platform oyunu ögelerini Metroidvania tipi oynanış ile birleştiren bir yapım olacak. Oyunda Soli isimli karakteri kontrol edeceğiz. Karakterimiz etrafında alternatif gerçeklik kabarcıkları yaratan portallar açarak çeşitli problemlerle başa çıkabilen bir karakter olacak.

Oyun, bizi büyülü portalların uzak diyarlar arasında seyahat etmenizi sağladığı Vaiya’nın fantastik dünyasına bir yolculuğa çıkaracak. Dünyanın kaderi, kötü güçler tarafından işgal edildiğinde ve eski büyücülerin onlarla yüzleşmek için çok zayıf olduğu ortaya çıktığı için tamamen pamuk ipliğine bağlı. Oyun sırasında Soli isimli karakteri kontrol edeceğiz ve kardeşimizi kaybettikten sonra intikam alma arzusuyla maceraya atılacağız. Kahraman, istilayı püskürtmenin ve Vaiya’daki düzeni yeniden sağlamanın bir yolunu bulmak için elinden geleni yapacak.

Unbound: Worlds Apart içerisinde birbirini takip eden aşamalarda ilerlerken çeşitli bilmeceler, saha engelleri ve düşmanlarla karşılaşacağız. Soli yetenekli bir dövüşçü olmadığı için, diğer topraklara portallar açarak kaderin olumsuzluklarıyla başa çıkmaya çalışacak. Bu şekilde, kendi etrafında, seviyelerin tasarladığı gibi fizik yasalarının değiştiği bir tür alternatif gerçeklik ‘kabarcıkları’ yaratacak.

İlerleme kaydettikçe, yeni tür portallara erişim kazanacağız ve kaçırılan sırları keşfetmek için zaman zaman zaten ziyaret edilen bölgelere geri döneceğiz. Ek olarak, yeteneklerimizin artan yelpazesi, karmaşık bulmacalardan üstesinden gelmesi daha zor engellere ve boss dövüşlerine kadar giderek daha zorlu görevlere yansıyacak.

Unbound: Worlds Apart Release Date Reveal

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.