Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

UFO’lar Fortnite Oyuncularını Kaçırmaya Başladı! (Video)

Pek çok söylenti ve sızıntının ardından UFO’lar nihayet Fortnite oyuncularını kaçırmaya başladı!

Fortnite Bölüm 2 Sezon 7 için heyecanlı bekleyiş katlanarak devam ederken, haritada uzaylı dostlarımız resmen görünmeye başladı. Günlerce süren söylenti ve sızıntıların ardından UFO’lar nihayet Fortnite oyuncularını kaçırmaya başladı.

Oyuncuların paylaştığı videolarda, uzaylıların rastgele ortaya çıktıkları ve kaçırmak için bir kişiyi seçtikleri görülüyor. Daha sonra gökyüzünden parlak bir yeşil ışık beliriyor ve üzerine birkaç saniye boyunca odaklandığı oyuncuyu havaya kaldırıyor.

Söz konusu oyun içi etkinlik, ilk olarak bu sezonun başlarında sızdırılmıştı, ancak ne zaman geleceği hakkında bilgi sahibi değildik. Fortnite’a son olarak gelen 16.50 güncellemesi ile birlikte bazı veri madencileri olası bir uzaylı temasını işaret eden birkaç ipucunu ortaya çıkarmıştı.

Sızıntılara göre, UFO’lar bir mücadele sırasında birini kaçıracak, 100 sağlık ve kalkanla tamamen iyileştirecek, ardından oynamaya devam etmek için adada başka bir yere bırakacak. Hemen aşağıdaki ikinci video, olayı bir kaçırılanın bakış açısından gösterdiği için sızıntıları doğruluyor, ancak hala öğreneceğimiz çok şey var gibi görünüyor.

Uzaylı temasının işlenmesi beklenen Fortnite Bölüm 2 Sezon 7, 8 Haziran’da başlayacak. Bazı iddialar, Marvel Sinematik Evreni’nden (MCU) Loki karakterinin Battle Pass karakteri olarak oyuna geleceği yönünde. Bunun yanı sıra eski bir profesyonel güreşçi olan Hollywood yıldızı Dwayne “The Rock” Johnson’ın da Fortnite’ta yer alması bekleniyor.

Fortnite Bölüm 2 Sezon 7 hakkında öğrenmeniz gereken her şeye, sizler için kaleme aldığımız buradaki içeriğimizden ulaşabilirsiniz. Ayrıca 6. Sezon 12. Hafta mücadeleleri için de buraya tıklayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.