Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Android’de Ücretsiz Film İndirebileceğiniz En İyi 7 Uygulama

Günümüzde çoğu insan, film ve dizileri izlemek için Netflix ve BluTV gibi dijital yayın platformlarını kullanıyor. Peki, ücretsiz film indirebileceğiniz uygulamaların da olduğunu biliyor muydunuz? İşte Android'de ücretsiz film indirmek için kullanabileceğiniz en iyi 7 uygulama.

Android için ücretsiz film indirme uygulamaları ile karşınızdayız! Tek bir yere bağlı kalmadan hemen her yerde film veya dizi izleme şansı tanıyan dijital içerik platformları, hiç şüphe yok ki hayatımızda önemli bir yere sahip. Artık televizyonu bir amaç değil, Netflix, BluTV ve Prime Video gibi servisleri yüklemek için bir araç olarak kullanır hale geldik.

Günümüzde çoğu insan, film ve dizileri izlemek için yukarıda saydığım platformları veya benzerlerini tercih ediyor. Aboneliğiniz olduğu ve çevrimdışı olmanıza gerek olmadığı sürece bu harika bir seçenektir. Peki Android üzerinden ücretsiz film indirme imkanı tanıyan uygulamaların olduğunu biliyor muydunuz?

Bu uygulamalar, en sevdiğiniz dizileri ve filmleri çevrimdışı ve tamamen ücretsiz olarak izlemenizi sağlar. Özellikle Netflix aboneliğinizi yenilemeyi unuttuysanız oldukça işinize yarayabilir. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve Android için en iyi ücretsiz film indirme uygulamaları nelermiş onlara bakalım.

Ücretsiz Film İndirmek İçin En İyi Android Uygulamaları

YouTube

ücretsiz film indirme youtube

YouTube, Android cihazınıza önceden yüklenmiş olarak gelen uygulamalardan biri olduğu için ekstra yazılım indirip yüklemeniz gerekmez. YouTube’un harika bir film koleksiyonu var. Fakat bunların çoğu, yapım şirketleri tarafından YouTube’a yüklenen eski filmler ve içeriklerini kendi YouTube kanallarına yükleyen bağımsız film yapımcılarının filmleri. Eğer ana akımdan biraz uzaklaşmak ve indie yapımlara göz gezdirmek istiyorsanız, YouTube’a kesinlikle göz atabilirsiniz.

Bee TV

android ücretsiz film indirme bee tv

Eğer düzenli bir Netflix kullanıcısıysanız, Bee TV‘ye alışmanız çok vakit almayacaktır. Android’deki en popüler ücretsiz film indirme uygulamalarından biri olan Bee TV, arayüz ve arama özelliği olarak Netflix veya Amazon Prime’a çok benziyor. Aradığınız bir filmin veya dizinin adını yazmanız ve ardından Android’de ücretsiz indirmek için çıkan bağlantıya tıklamanız yeterlidir. Tüm filmler birden fazla indirme bağlantısına sahip olduğu için istediğiniz boyut ve kaliteyi seçebilirsiniz.

Tubi

tubi

Eğer aradığınız filmi Netflix’te bulamıyorsanız, Tubi‘ye göz atmanızda yarar var. Uygulamada Netflix’te olmayan içeriklere ayrılmış özel bir kategori mevcut. Bunun yanı sıra Tubi, birçoğunu Android telefonunuza indirebileceğiniz ve HD kalitesinde izleyebileceğiniz harika bir ücretsiz film koleksiyonu da sunuyor. Ayrıca, uygulamanın koleksiyonuna haftalık olarak eklenen yeni yapımlar da var. Daha da güzeli Tubi, beğendiğiniz filmleri daha büyük ekranlarda izlemenizi sağlayan Chromecast, Apple TV, Roku ve Amazon Fire TV desteğine de sahip.

Cinema HD

android'de ücretsiz film cinema hd

Cinema HD, ücretsiz film indirmenize ve yerel olarak Android cihazınızda izlemenize imkan tanıyan popüler bir uygulamadır. Diğer benzer uygulamalara göre en büyük avantajı, en sevdiğiniz filmleri izlemek için geçmeniz gereken can sıkıcı açılır reklamların olmamasıdır.

Cinema HD, HD kalitesini destekliyor, ancak filmleri indirirken farklı bir çözünürlüğü de seçebilirsiniz. Ayrıca altyazılı izleyebileceğiniz birçok yabancı dilde film var. Tek dezavantajı, Google Play Store’dan her zaman indirilememesidir, bu nedenle APK dosyasını indirmeniz ve ardından manuel olarak akıllı telefonunuza yüklemeniz gerekebilir.

Popcorn Time

popcorn time uygulama

Popcorn Time, BitTorrent üzerinden ücretsiz film indirmenizi sağlayan bir uygulamadır. Bu da, indirilen içeriği diğer kullanıcılarla da paylaşmaya başladığı anlamına gelir ki, böylece yüksek indirme hızları elde etmiş olursunuz. Popcorn Time’daki hemen hemen tüm içerikler HD kalitesinde mevcuttur ve çok sayıda dil için altyazıya sahiptir.

Vudu

ücretsiz film indirme programı vudu

Vudu, film ve dizileri izlemek ve indirmek için ücretsiz bir uygulamadır. Hem çevrimiçi olarak izleyebileceğiniz hem de daha sonra Android cihazınızda izlemek üzere indirebileceğiniz çok çeşitli filmler ve TV dizileri sunar. Uygulamayı indirmek ve kullanmak ücretsiz olsa da, içeriğinizi indirmeden önce birkaç reklam izlemeniz gerekecek. En iyi yanlarından biri sevdiğiniz filmleri 4K UHD kalitesinde izleme özelliği olan uygulama, aynı zamanda televizyonunuzu izlerken iyi vakit geçirmenizi sağlayacak Dolby Vision HDR ses kalitesine de sahip.

Crackle

çevrimiçi ücretsiz film izleme crackle

Crackle, kullanıcı dostu bir arayüz, basit arama sistemi ve izlenecek harika bir ücretsiz film ve dizi koleksiyonu gibi avantajlara sahip. Uygulamanın kullanımı ücretsiz olduğu için ara sıra reklamlar oluyor, ancak hiçbir şekilde izleme deneyiminizi etkilemiyor. Giriş yaptığınızda, uygulama sizden birkaç soruyu yanıtlamanızı isteyecek ve daha sonra ne izleyeceğinizi bilmiyorsanız size kişiselleştirilmiş film önerilerinin bir listesini verecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.