Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Üçlü Mod Call Of Duty: Warzone’a Geri Döndü

Call of Duty: Warzone'a Trio mod geri geldi.

Dün yaptığımız haberde Call of Duty: Warzone‘un geliştiricisi olan Infinity Ward yeni sezonda oyunun çıkışından itibaren şimdiye kadar olan üçlü oyun mod’u Trio‘nun dörtlü oyuncu mod’u ile değiştirileceğini açıklamıştı ancak oyuncular bu durumdan hiç memnun olmadılar ve geliştirici üçlü mod’u geri getirdi.

lü Mod Call Of Duty Warzonea Geri Döndü 1

Bu haftanın başlarında, Sezon 3 güncellemesi sonunda Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone’a yeni haritalar, kozmetikler ve silahlar da dahil olmak üzere bir ton yeni şey ekledi. Bununla birlikte, Infinity Ward ve Activision da Warzone’daki Trios modu gibi hayranların favori çalma listelerini yeni Quads modu için kaldırıldığını söylemişti.

Beklendiği gibi, Call of Duty: Warzone topluluğunun çoğunluğu bu kararı beğenmedi ve sosyal medya ve Reddit‘te bu konuda oldukça karşı çıktılar. Oyuncular, Quads’in Trios modu kadar eğlenceli olmadığını iddia ediyor, bu da daha dengeli bir deneyim ve harita boyutuna mükemmel bir şekilde uyuyor.

Neyse ki, Infinity Ward en son çalma listesi güncellemesinde Trios modlarını yeniden tanıttı. Geliştiriciler bunu Twitter’da doğruladı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.