Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ubisoft’un Yeni Nesil Oyunları Şimdilik Mevcut AAA Fiyatında Kalacak

En son çıkan bilgilere göre Ubisoft, yeni nesil konsolların piyasaya çıkacak olması ile birlikte AAA oyunlarında fiyat artışına gidebilir.

Ubisoft yetkilileri Reddit üzerinden yapmış olduğu açıklama ile AAA oyunlarının şu an için mevcut fiyatlandırmayı koruyacağını, ancak gelecekte bunun değişebileceğini söyledi. Yani Ubisoft’un büyük AAA oyunlarında ilerleyen dönemlerde bir fiyat artışı görebiliriz.

Ubisoftun Yeni Nesil Oyunları Şimdilik Mevcut AAA Fiyatında Kalacak

Ubisoft en son açıkladığı kazanç raporlarına göre, 2020 sonbaharında piyasaya sürecek AAA oyunları mevcut fiyat standardını koruyacak. Haberler iyi olsa da, sadece kısa vadede potansiyel olarak iyi. Çünkü Reddit’te yaptığı bazı açıklamalar ile Ubisoft’un bu fiyat politikası ilerleyen dönemlerde değişebilir.

Ubisoft’a oyunlarının gelecekteki fiyatlandırılması sorulduğunda, kesin bir cevap vermedi, ancak firma 2020 sonbaharında çıkaracağı AAA oyunları için fiyatlandırmaların yine 70 Dolar olacağını fakat bunların ilerleyen dönemlerde değişebileceği sinyalini veriyor. Oyuncular için bu iyi bir haber, Assassin’s Creed Valhalla ve Watch Dogs: Legion‘da herhangi bir fiyat artışı olmayacak ancak daha sonra ki çıkacak olan AAA oyunları için aynı şeyi söyleyemeyiz.

Bu oyunların haricinde 2021 yılında ve daha sonrasında çıkması beklenen Skull & Bones ve Beyond Good & Evil 2 gibi oyunların fiyatlarında değişiklik olup olmayacağını ise ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Son olarak çıkış tarihi Şubat 2021 olarak duyurulan Far Cry 6 normal AAA oyun fiyatını taşıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.