Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ubisoft’un Star Wars Oyunu Muhtemelen 2023’ten Önce Çıkmayacak

Ubisoft'un Star Wars oyunu Massive Entertainment tarafından geliştiriliyor. Ancak oyunun lansmanına yıllar var. Geliştirici bu konu hakkında hiçbir şey söylemek istemiyor.

Yeni Star Wars oyunu geliştirmenin ilk aşamalarında ve piyasaya çıkmasına oldukça uzun bir süre var. Bu bilgi, Ubisoft CEO’su Yves Guillemot tarafından, şirketin son mali çeyreğin mali sonuçlarını paylaştığı yakın tarihli bir yatırımcı çağrısı sırasında açıklandı.

Ubisoft‘un Disney ile iş birliğinin duyurusu Ocak ayı başlarında ortaya çıktı. Daha sonra Massive Entertainment (The Division serisinin yazarları) tarafından bir Star Wars oyununun oluşturulacağı ortaya çıktı. İlk bilgiler, Snowdrop motoru tarafından desteklenen bir açık dünya unvanı olacağını doğruladı.

Star Wars

Bu, Guillemot tarafından bir kez daha onaylandı.

“Projeye, çığır açan bir Star Wars macerası sunmak için Snowdrop motoru da dahil olmak üzere son teknolojiden en iyi şekilde yararlanacak olan Massive stüdyomuz başkanlık edecek.”

Geliştiricilerin The Division 2’yi destekleyip yeni bir oyun oluşturup oluşturmayacağı sorulduğunda, Ubisoft’un patronu İskandinav stüdyosunun diğer takımlarla çalışan çok sayıda insan olduğunu ve birden fazla projeyi çok fazla sorun yaşamadan halledebileceğini söyleyerek soruyu soran kişiye güvence verdi. Bununla birlikte Guillemot, The Division 2’nin 2021’de desteklenmeye devam edeceğini doğruladı.

Yeni Star Wars projesinin yaklaşık çıkış tarihi sorulduğunda, Ubisoft’un finansından sorumlu olan Frederick Duguet, konuyu gündeme getirmek için henüz çok erken olduğunu söyledi. Oyun ön üretim aşamasında ve muhtemelen 2023’ü hedefleyen Avatar projesinden sonra çıkacak.

Siz Ubisoft tarafından gelecek bu tarz bir oyunu için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi yorumlarda kısmında bizler ile paylaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.