Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ubisoft Yeni Oyunu Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint’i Duyurdu!

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint 4 Ekim'de lansmana çıkacak.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Ubisoft’un yeni bir Ghost Recon oyunu duyuracağından bahsetmiş ve 9 Mayıs’ta yeni oyun hakkında bilgilerin geleceğinden söz etmiştik. Oyunun adı ve çıkış tarihi belli oldu.

Ubisoft Yeni Oyunu Tom Clancys Ghost Recon Breakpoint’i Duyurdu 2

Ubisoft’un sevilen oyunlarından birisi olan Tom Clancy’s Ghost Recon miyonlara ulaşmış ve aksiyon oyuncuları arasında oldukça popülerleşmişti. Geçtiğimiz gün gündeme gelen yapım, akıllara ikinci oyun düşüncesini getirse de bugün gerçek ortaya çıktı. Ubisoft geçtiğimiz gün bir paylaşım yapmış ve yeni Tom Clancy’s Ghost Recon oyununu 9 Mayıs’ta duyuracağını belirtmişti. Nihayet yeni oyunun adı belli oldu.

PC Games N’in haberine göre Ubisoft yeni oyunun adını Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint olarak belirlemiş ve duyurmuş. 4 Ekim 2019’da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacak ola oyunda hikaye odaklı bir oynanış yer alacakmış. Co-op olarak 4 oyuncuya kadar da destekleyecek olan yapımda Cole D. Walker ve beraberinde yer alan dronlara karşı mücadele edecekmişiz.

Oyun içerisinde çok sayıda görev, kozmetik ürün ve farklı sınıflar yer alacakmış. Oyuncular bu sınıflar arasında geçişler yaparak seviye kazanacakmış.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint: World Premiere Livestream | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.