Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ubisoft Ve Massive Entertainment, Açık Dünya Star Wars Oyununu Duyurdu

Yeni oyunun henüz ne zaman geleceği bilinmese de büyük bir ihtimalle 2023 yılından önce piyasaya sürülmeyecektir.

Yayıncı Ubisoft ve The Division serisinin geliştiricisi Massive Entertainment, açık dünya Star Wars oyunu geliştirmek için Lucasfilm Games ile ortaklık kurdu. Yeni başlığın geliştirilmesi hala çok erken ve Massive Entertainment, proje için hala personel alıyor. The Division 2 ve The Crew yönetmeni Julian Gerighty, oyunun yaratıcı yönetmeni olarak görev yapacak ve Snowdrop Engine‘i kullanacak.

Ubisoft Ve Massive Entertainment Acik Dunya Star Wars Oyununu Duyurdu

Massive Entertainment tarafından geliştirilen Star Wars oyunu, Electronic Arts tarafından geliştirilmeyen ve sekiz yılda duyurulacak ilk büyük Star Wars oyunudur. Wired’a konuşan Disney Global Games and Interactive Experiences’ın kıdemli başkan yardımcısı Sean Shopaw, “Electronic Arts şu anda ve gelecekte bizim için çok stratejik ve önemli bir ortak oldu ve olmaya devam edecek.” dedi.

Lucasfilm Games başkan yardımcısı Douglas Reilly’ye göre bu, diğer yayıncıların ve geliştiricilerin hikayeler için fikirlerini Lucasfilm Games’e sunmaları için kapıyı açıyor. İşte Ubisoft ve Lucasfilm’in duyuruya ilişkin yorumları:

Yves Guillemot, Ubisoft Kurucu Ortağı ve CEO’su “Star Wars galaksisi, ekiplerimizin yenilikler yapması ve ortamımızın sınırlarını zorlaması için inanılmaz bir motivasyon kaynağıdır. Star Wars hikâyesinin kalıcı parçaları haline gelecek yeni dünyalar, karakterler ve hikayeler inşa etmek bizim için inanılmaz bir fırsat ve Ubisoft Massive stüdyomuzun Lucasfilm Games ile yakın bir şekilde çalışarak orijinal bir Star Wars macerası yaratmasından heyecan duyuyoruz.” dedi.

Kathleen Kennedy, Lucasfilm Başkanı “Lucasfilm’in önümüzdeki 50 yılına bakarken, birçok unutulmaz karakter ve hikayeyi ortaya çıkaran oyunlarda harika mirası sürdürmeyi dört gözle bekliyoruz. Bu yeni işbirlikleri, Lucasfilm Games ekibinin Star Wars ve Indiana Jones’un hikaye anlatımında filmlerimizin keşfettiğinden farklı ve yaratıcı yollarla yeni ve heyecan verici yönler izlemesine olanak tanıyacak.” diyor.

Yeni Star Wars oyununun ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmiyor ancak 2023 yılından önce çıkmayacağını varsayabiliriz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.