Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ubisoft, Prince Of Persia 6 İçin Domain Kaydını Aldı

Prince of Persia için yeni bir alan adı kaydedildi.

Ubisoft princeofpersia6.com alan adını kaydetti. Alan adı sunucuları Ubisoft’un ad sunucularına ayarlandı ve alan adı dün 04 Mayıs 2020’de kaydedildi.

Ubisoft Prince Of Persia 6 İçin Domain Kaydını Aldı 1

Yeni bir Prince of Persia oyunu hakkındaki söylentiler ortadan kalkmayacak. Bu yılın başlarında, görünüşe göre Ubisoft’taki çalışmalarda bulunan Prince of Persia remake hakkında raporlar aldık, ancak bu söylentiler, çalışmalarda Persia remake fiyatının olmadığını açıkça belirten güvenilir bir endüstri uzmanı Daniel Ahmad tarafından kapatıldı.

Bununla birlikte, Ubisoft, yeni bir Prince of Persia projesinin gerçekten geldiğini gösteren bir princeofpersia6.com alan adı kaydettirdi. Alan adı sunucuları Ubisoft’un ad sunucularına kaydedildi ve alan adı dün 04 Mayıs 2020 olarak ayarlandı.

Bildiğiniz gibi Ubisoft, 2003’ün Sads of Time ile başlayan ve 2010’un The Forgotten Sands ile biten beş büyük “modern” Prince of Persia unvanını yayınladı. Bu altıncı başlık henüz resmi olarak açıklanmadı, ancak yayıncı kısa süre önce For Honor’da özel bir Prince of Persia etkinliğine ev sahipliği yaptı, bu da 2020’de büyük bir duyuru hazırladıkları anlamına gelebilir.

Durum böyle olsun, ancak kesin olan bir şey var ki, Ubisoft gerçekten yeni bir Prince of Persia oyunu üzerinde çalışıyorsa, çok sayıda hardcore Prince of Persia hayranı kesinlikle kendinden geçmiş olacaktır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.