Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ubisoft Plus Yeni İsmi ile Amazon Luna ve Google Stadia’ya Geliyor

Ubisoft Plus ismini değiştirerek Uplay Plus oldu. Aynı zamanda Amazon Luna ve Google Stadia'ya ekleneceğini duyurdu.

Ubisoft Plus, gelecek ay oyun yayın hizmetlerine gelecek ve Ubisoft‘un Game Pass tarzı abonelik hizmeti için yeni bir isim ve yeni platformlar getirecek.

uPlay Plus Haberi

Hizmet, ilk olarak Eylül 2019’da kullanıma sunulan Uplay Plus‘ın yeniden markalaşması ve genişletilmesidir. Xbox Game Pass ve EA Play‘in aksine, Uplay Plus yalnızca PC’de mevcuttu. Ubisoft Plus Beta, 10 Kasım‘da ABD’de yayınlandıktan sonra, Amazon Luna için erken erişim daveti alanlara da sunulacak. Google Stadia desteğinin yıl sonunda hayata geçirilmesi planlanıyor ve oyunlara erişmek için bir Stadia Pro aboneliğine ihtiyacınız olmayacak. Bir Ubisoft Plus aboneliğinin maliyeti, önceki yinelemede olduğu gibi, ayda 14,99$ olarak kalacak.

Ubisoft Plus, Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion ve Immortals Fenyx Rising‘in premium sürümlerinin yanı sıra Ubisoft’un kataloğundan 100’den fazla oyuna erişim içerecek. Assassin’s Creed Valhalla, birkaç platformda oynamak istiyorsanız çapraz ilerleme desteği ile birlikte, piyasaya çıkar çıkmaz Ubisoft Plus‘ta satışa sunulacak. Ubisoft, zamanla hizmete daha fazla oyun eklemeyi planlıyor.

Erken başlamak istiyorsanız, hemen şimdi Ubisoft Plus‘a kaydolabilir ve gerçekleşir gerçekleşmez geçiş için hazır olabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.