Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ubisoft, For Honor’ın Oyuncu Sayısının Düştüğüne Dair Haberleri Yalanladı!

For Honor'ın oyuncu topluluğu dibe doğru yuvarlanıyor. Ubisoft da mevcut oyuncu sayısına dair gerçekleri inkar etmeye devam ediyor.

Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan For Honor, bu yılın en çok merak edilen büyük yapımlarından biriydi. Ta ki piyasaya çıkıp, oyuncuları sunucu problemlerinin ve mikro ödeme zorunluluklarının içinde bırakana kadar. Şubat ayından çıkış yapan For Honor, kısa süre içinde pek çok oyuncuya ulaşmayı başardı. Bu durum uzun sürmedi. Sunucularda karşınıza çıkacak mevcut oyuncuların sayısı hızla düşüşe geçti. Playstation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapan oyun, neredeyse hiçbir platformun oyuncularına kendini kabul ettirememeye başladı. Herkesin gözü önünde cereyan eden olaylar, kısa süre önce bir Ubisoft temsilcisi tarafından canlı yayında inkar edildi.

for honor ubisoft

Oyuncular iki temel soruna bağlı olarak For Honor’ı terk etmeye başladılar. Bunlardan birincisi, neredeyse her oyunda gerçekleşmeye başlayan sunucu problemleriydi. Çevrimiçi modlarda mücadele etmeyi seven oyuncular, sık yaşanan kopma sorunlarından ötürü illallah ettiler.

Oyuncuların kitleler halinde For Honor’ı terk etmesine ve hatta birkaç hafta boyunca protesto etmesine sebep olan ikinci sorun ise mikro ödemelerin çokluğuydu. Oyundaki bütün envantere sahip olmak için ya 800 dolar harcamanız ya da 2 buçuk yıl boyunca gözünüzü kırpmadan For Honor oynamanız gerekiyordu. Protestoya başlayan oyuncular, uzun bir süre boyunca sunuculara giriş yapmadılar. Ardından da Ubisoft konuyla ilgili bir açıklama yapma gereği duydu.

For Honor’ı bir MMO gibi düşünmemiz gerektiğiniz, oyuncuların her nesneye sahip olmak zorunda olmadıklarını söylediler. Topluluğun gazını almak için de deneyim puanlarını ve nesne almaya yarayan oyun içi kazanım sistemini geliştirdiler. Sonuç yine bekledikleri kadar olumlu olmadı.

For Honor’ın Steam’de Mevcut Oyuncu Sayısına Göre En İyi Oyunlar listesinde ilk 100’den düşeli çok oldu. Konsollardaki durumu da en az PC kadar parlak. Ancak konudan kaçan Ubisoft, kısa süre önce bir pot daha kırdı.

Twitch.tv üzerinden canlı yayında olan bir Ubisoft temsilcisi, For Honor’ın güncellemelerinin gayet iyi sayıda oyuncuya ulaştığını, For Honor’ın çok sayıda oyuncusu bulunduğunu ifade etti. ”İnanın ya da inanmayın, bunların tamamı yalan haberlerdir. For Honor’ın pek çok oyucusu var!” sözleri ile yayına damga vuran temsilci, firmanın oyunun düşüşte olduğuna dair gerçeklere karşı nasıl bir politika izlediğini de gözler önüne serdi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.