Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ubisoft, Electronic Arts’ın 15 Yıllık Genel Müdürünü Transfer Etti

Ubisoft, Stockholm'de açacağı yeni stüdyonun başına Electronic Arts'ın 15 yıllık genel müdürü Patrick Bach'ı getiriyor. Bu büyük transfer, gözleri Stockholm stüdyosunun yapacağı işlere çevirdi.

Fransa merkezli devasa oyun firması Ubisoft, Stockholm’de yeni bir oyun geliştirme stüdyosu açıyor. Stüdyo için ekip oluşturma çalışmalarına başlayan firma, Electronic Arts‘ın DICE ekibinin eski genel müdürünü transfer etti. EA DICE için 15 yıl boyunca genel müdürlük görevi yürüten Patrick Bach, geçtiğimiz Kasım ayına kadar EA ile birlikte çalışmaya devam ediyordu. DICE da Ubisoft’un yeni stüdyosu gibi İsveç’te bulunuyor. Deneyimli genel müdür, bugüne kadar pek çok önemli projede EA DICE ekibine önderlik etmeyi başarmıştı.

patrick bach ubisoft

Ubisoft, İsveç’te bulunan öteki stüdyoları Ubisoft Malmö ile birlikte ortaklaşa olarak projeler yürütecek yeni stüdyo için kesenin ağzını açmış durumda. AAA projelere odaklanacak olan stüdyonun ilk hedefi, 2020 yılında yayınlanması beklenen Avatar oyunu üzerinde çalışmak olacak.

Ubisoft ile aynı prensiplere sahip olduğunu ifade eden Patrick Bach, pratik ve akıllıca oyun yapım süreçlerini yönetebilecek şekilde potansiyelini kullanmayı umduğunu ifade ediyor. İş prensipleri noktasında Ubisoft ile aynı çizgiyi benimsediğini de eklemeden geçmiyor.

Star Wars: Battlefront serisi dahil pek çok farklı yapımda görev alan Bach’ın Ubisoft için neler yapabileceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.